Pornózott a Jobbik szavazóköri megbízottja

2010.05.15. 22:10
Leszbikus, gruppen, fétis és nyilvános szex tartalmú pornófilmekben szerepelt a Jobbik csepregi szavazóköri megbízottja. A szervezet tisztában van Katona Vivien múltjával, a gárdista Müller Nikolett botránya után meg is szüntették a tagsági viszonyát, ennek ellenére őt delegálták az egyik választókörbe. Az expornós szánja-bánja tettét, aminek köze sincs a párt által hangoztatott krisztusi tanítás értékrendjéhez.

Többféle pornóban, többek között leszbikus, fétis és csoportszexes filmekben is szerepelt a Jobbik csepregi szavazóköri megbízottja. Katona Vivient az országgyűlési választásokon a város I. számú körzetébe a Jobbik Magyarországért Mozgalom delegálta, aminek a lány korábban tagja is volt, ám a gárdista Müller Nikolett szexbotránya után kilépett a szervezetből.

A pornóiparban csak Allisa, Honey, Viviien Voge neveket viselő Katona repertoárja Nikki Milleréhez hasonlóan széles: ahogyan az lenni szokott, ő is szólóban nyomta a kezdetekkor, később nőket és férfiakat is bevállalt, és nem riadt vissza a gruppentől és a nyilvános szextől sem. Filmjeinek többsége 2008-ban készült, amikor Katona 18 éves volt – nem véletlen, hogy sok helyen tinédzser pornóként hirdetik a nevével fémjelzett produkciókat. (És akkor legyünk jóhiszeműek, hogy a lány ezzel szemben már nagykorú volt, amikor belecsöppent ebbe a világba. Legalább egy napja.)

honey 02

Az ügyben megkerestük a Jobbik Magyarországért Mozgalom csepregi szervezetének az elnökét, aki úgy nyilatkozott, Katona Vivien Nikki Müller botránya után kérte, hogy azonnali hatállyal szüntesse meg tagsági viszonyát, amely kérésének eleget is tett. „A szervezeten belül semmilyen posztot nem töltött be, csupán szervezeti tag volt. Csepregen a választások idején az egyik szavazókörben küldött volt, azonban pártunk alapszabálya értelmében nem kell tagsági viszonnyal rendelkezni ezen poszt betöltéséhez” – mondta Szilágyi Zoltán.

honey 01

Mindemellett Katona egyik közösségi oldalon lévő adatlapján szabadidős tevékenységének a „jobbikozást” nevezte meg. Kérdésünkre pedig, miszerint pornós tevékenysége mennyire egyeztethető össze a Jobbik erkölcsi elvárásaival (Idézet a Jobbik honlapjáról: "Nem várjuk el tagjainktól, hogy vallásgyakorló, hívő emberek legyenek, de azt igen, hogy azonosuljanak a krisztusi tanítás értékrendjével."), a következőt válaszolta: „Már régóta nincsen hivatalos kapcsolatom a Jobbikkal. Évekkel ezelőtt követtem el hibákat, amelyekért a mai napig bűnhődöm.”

Ha elmúlt 18 éves, ide kattintva Ön is megnézheti Katona Vivien egyik pár perces hibáját.