Aranyköpésekkel teliek Kovi pornóforgatásai

2010.06.16. 22:05
Kovács "Kovi" István már egy éve gyűjti pornószínészei beszólásait, a Twitteren több mint 1300 követője van bejegyzéseinek. A pornóproducert az sem zavarja, ha egy-egy ilyen poszt kiábrándítóan hat azokra, akik ilyen munkáról álmodnak. Mint azt a Velvetnek elmondta, a negatív dolgokon jobban röhögnek az emberek. A legjobb aranyköpések összegyűjtése mellett a forgatás körülményeiről beszélgettünk Kovival.

Tavaly május óta 359 bejegyzés született Kovács Kovi István Twitter oldalán, és pillanatnyilag 1385 követője van. A pornóproducer posztjainak csak elenyésző százaléka szól a magánéletéről, Kovi ugyanis előszeretettel jegyzeteli a forgatások aranyköpéseit, mellőzve mindenféle virágnyelvet. Az explicit szavakban viszont a jelek szerint válogatós:

"Én nem szeretem azt a szót, hogy pina. Inkább punci."

A 2009-ben pornó életműdíjat kapott rendező a Velvetnek elmondta, az ő forgatásai többnyire kellemes légkörben zajlanak, ahol mindig vannak olyan beszólások, amiket érdemesnek talál megosztani a kívülállókkal is. „Van olyan, ami ott az adott pillanatban fel sem tűnik az embernek, de utólag humoros. Amikor ugyanis az ember felfokozott állapotban dolgozik, ez fel sem tűnik neki. De számtalanszor előfordult az is, hogy a forgatás helyszínéről írtam a bejegyzésemet.”

IMG 4357

"Forgatáson: Te ennek a lánynak lófeje van. - Lehet, de nagyon jól szopik. - De nekem akkor is az jár az eszemben, hogy egy lovat szopatok."

Kovit az sem zavarja, ha egy-egy ilyen poszt esetleg kiábrándító azok számára, akik mint egy tündérmesét képzelik el a pornófilmek forgatását. „Persze nemcsak a negatív, kiábrándító dolgokat írom le – nagyon sok pozitív dolgot is, de biztos vagyok abban, hogy nem azokon röhögnek az emberek.”

"Forgatáson: Tamás, ma eléggé indiszponált voltál. - Tegnap ellopták a kocsimat. Megint megdughatok pár száz lányt, hogy vehessek egy újat."

A pornóproducer elmesélte, senki ne képzelje azt, hogy a poénok láblógatás (vagy bármi más lógatása) közben születnek. A szereplőknek és a stábnak ugyanis alig van pihenésre ideje. „Egy forgatásra általában a sminkes és a legelső jelenetben szereplő lány érkezik meg leghamarabb, mert őt elő kell készíteni. A stáb kicsivel később érkezik. Körbejárjuk a helyszínt, ha még nem voltunk ott, akkor megnézzük, hogy a különféle jeleneteket hol fogjuk leforgatni, melyik lesz az első. Az operatőr és a világítók bevilágosítják a helyszínt, ha kell a berendezésen alakítani, azt az asszisztens kollégám csinálja. Közben elkészül a lány sminkje, frizurája, kiválasztjuk a fehérneműt, elmegy tisztálkodni. Megérkezik a fiú is, akinek szintén tisztálkodnia kell. Megbeszéljük a jelenetet, kitöltjük a szerződéseket, leellenőrizzük, hogy a szereplő megfelel-e a kritériumoknak: elmúlt-e 18 éves, megfelelő orvosi papírokkal rendelkezik-e.

"Imádtam, ahogy leszoptál. - Én meg imádtam a spermád ízét. Mit ettél tegnap? - Sült kolbászt majonézzel."

A pihenés attól függ, hogy milyen típusú filmet rendeznek. Ha nem változik a helyszín, ha nincs hiba, akkor nem szoktak megállni egy pózon belül. „Általában akkor van egy nagyon rövid szünet, ha elegendő időt vettük fel abból a pózból, és megbeszéljük a következőt” – magyarázta Kovi. „Az ilyen felvételeknél rá szoktam bízni a szereplőkre, hogy hogyan csinálják a dolgokat. Lényeg, hogy a kamerának játsszanak. Ha ez nem történik meg, akkor szoktam csak beleszólni, instruálni őket.”

"Forgatáson: Te, meg én jó kombinációk leszünk. - Én nem kombinálok. Jó alaposan megduglak ma."

A producer szerint a fiúk sokkal rutinosabbak, mint a lányok. „Ők már nem a legfiatalabb korosztályból kerülnek ki, hanem általában már évek óta forgatnak. Egy fiatal lány, aki életében először van forgatáson, és az ügynöke nem mondja meg neki, hogyan kell viselkedni, hogyan jöjjön be a forgatásra, nem mindig tudja magától, hogyan is zajlik ez az egész. Az is előfordult már, hogy nem hoztak magukkal tisztálkodási szereket. A lányok sokszor késnek, sokszor felelőtlenek. Hisztis is van néha, de az ritka, szerencsére.

000 Was723195

"Forgatáson: Gyönyörű a puncid, és mézédes. Imádom nyalni. - Irigyellek. Olyan sokan dicsérték már, hogy én is kinyalnám magam, ha tudnám."

A Twitteres bejegyzésekből kitűnik, hogy a pornóproducer szereti, ha rend van körülötte, és saját bevallása szerint közszájon forog, hogy félnek tőle a színészek. „Szigorú vagyok, precíz vagyok, ha egy kis hibát is látok, leállítom a felvételt. De amikor vége a forgatásnak, nagyon sok újonc odajött már hozzám, hogy kellemesen csalódtak, és hogy nagyon jó volt a légkör. Volt olyan lány, aki nagyon béna volt, nem lehetett zöld ágra vergődni vele.

"Forgatáson: Tegnap egy néger sráccal dolgoztam. Én aztán benyelem a faszt, de vele nehéz volt mélytorkozni. - Velem ilyen gondod nem lesz."

Leforgattuk ugyan a jelenetet, de semmi jó nem sült ki belőle. Elmondtam a lánynak a véleményem, rászóltam, hogy miért csinálod így, és miért nem úgy stb., és hogy ez így nem lesz jó, másképp kellene. Fél év múlva ismét beajánlották a csajt, de azt válaszoltam, hogy nekem nem kell, mert nagyon amatőr, látni sem akarom. Mondta az ügynök, figyeljem meg, most hogyan dolgozik. Eljött a lány, vérprofi volt és megköszönte nekem, hogy figyelmeztettem a hibákra, és megtanítottam dolgozni, mert a következő alkalommal már úgy csinálta, ahogyan én mondtam neki, és nagyon dicsérték.”

"Forgatáson: Légyszíves menj be a sminkszobába. - De Kovi, készen van a sminkem. - Az lehetetlen, dolgozzatok még rajta!"