Ismét pornózik Zana József egykori háremhölgye - derült ki a múlt hétvégi Erotika Kiállításon, ahol nem csak Elizabeth-be botlottunk, hanem a 73 éves grandpa pornósba, Uncle George-ba is. Az asszony elmesélte, hogy jót tett karrierjének az Édesnégyes, míg Gyuri bácsival a puncikról beszélgettünk, de szóba került a vele egyidős szerszáma is, ami úgy áll még most is, mintha kötelező lenne.

Van az a pénzt, amiért ismét rábólintana a nagymamapornóra – derült ki legutóbbi beszélgetésünk alkalmával Zana József egykori háremhölgyéről, és úgy tűnik, ezt az összeget elég hamar felkínálták az asszonynak. Elizabeth-tel (művésznevén Renáta) az Erotika Kiállításon futott össze a Velvet, ráadásul társaságában felismertük Magyarország egyik legidősebb férfi pornósát, Uncle George-t, vagyis Gyuri bácsit.

Elizabeth elmesélte, hogy ha az Édesnégyes című produkció által nem is vált Ganxsta Zolee pótanyjává, a műsor jót tett a pornós karrierjének, mert sorra jöttek az ajánlatok. „Két hete forgattam utoljára. Jól jött az ismeretség, mert ebben az évben alig volt munka, az elmúlt hat év alatt – azóta dolgozom a szakmában – még nem telt el ilyen hosszú idő felkérés nélkül” – mondta az asszony, aki annak reményében látogatott el az erotikus rendezvényre, hogy valamelyik rendezőnek megakad a szeme rajta és újabb kapás lesz.

„Tavaly mozdulni sem lehetett, annyian voltak, és a szakmából is nagyon sokan ellátogattak. Most senki ismerőst nem látunk, a kamera egyik oldaláról sem” – panaszkodott, amit Gyuri bácsi folytatott:

„Tavaly teljesen ingyen jutottunk be a kiállításra, mert a szervezők ismertek minket, de most, hogy ez az osztrák csinálja az egészet, nekünk is ki kellett fizetni a páros belépőt, ami 9000 forintot jelentett. Szerintem azért is vannak ilyen kevesen itt, mert nagyon drága a jegy. Ha 2500-3000 forint környékén lenne, biztosan jóval többen jöttek volna el, bár megmondom őszintén, nemhogy 2500 forintot, de 25 forintot nem ér ez az egész” – jegyezte meg Uncle George, aki szintén munka reményében csatlakozott Elizabethez. A 73 éves pornósnak szintén az idős szex a specialitása, általában 20-30 éves lányokat kefél a kamerák előtt, bár öt produkcióban már összehozták az Édesnégyes egykori szereplőjével is.

„Elizabeth nagyon érti a dolgát, ő a legjobb ebből a korosztályból” – magyarázta Gyuri bácsi, és ha már ilyen kötetlenül elbeszélgettünk a puncikról, témaként bedobtuk a vele egyidős péniszét is. Kiderült, az idős férfinak mindeddig csak egy-két alkalommal volt szüksége potencianövelő szerre, és akkor is csak speciális esetekben: „Ha ágyban forog a jelenet, semmi szükségem nincs Viagrára, de ha például egy bárpultnál vagy padon kell produkálnom, az már nehezebb dolog, ahhoz jó, ha van egy kis segítség.” Hozzátette, tisztában van azzal, hogy a legtöbb pornós mindenféle szert szed libidója növelésére, de ő pont azért sikeres ebben a szakmában, mert mindenféle szerek nélkül is áll neki, ha kell, ha nem.