Garami Gábor nem titkolja, hogy kurvázott

tt
2010.12.05. 21:40
A rádiós-műsorvezető eddig maximum 50.000 Ft-ot fizetett egy örömlánynak a szolgáltatásaiért. Azt is elmondta, szívesen viszi fizetett alkalmi szexpartnereit étterembe az aktus után.

A rádiós-műsorvezetőrő sohasem titkolta, hogy a női nem rajongója. Csütörtökön, Szalai Vivien Hamis gyönyör című, luxusprostituáltról szóló könybemutatóján  Garami Gábor a kurvázási szokásairól beszélt.

“Engem mindig is vonzott ez a romlottság, semmi furcsát nem akartam kipróbálni, olyat soha nem csináltam prostituálttal, amit a magánéletben sem. Nehéz erről beszélni egy monogám világban, bár a monogám világ csak a felszínen van” – mondta Garami Gábor. A rádiós-műsorvezető elmondta a véleményét a férfiak szexuális szokásairól, és arról, mi vonzza a férfiakat a kurvákhoz.

Na gyere, hadd tegyem a szádba

“Vérforraló, ahogy ma a férfiak elképzelik a szexet, elképesztően nagy hímnek gondolják magukat, közben nulla a teljesítményük. A férfinek az a vágya, na gyere, hadd tegyem a szádba – hogy a könyvből idézzek. Hálás vagyok ezeknek a férfiaknak, mert nekem könnyebbé teszik a mezőnyt”–- mondta Garami Gábor. A műsorvezető szerint a legtöbb férfi azért megy kurvázni, mert nem kell teljesíteni, nem kell megfelelni. “Alkattól függ, ki, hányszor jár prostihoz. Van, aki családi krízishez köti, van, aki az üzleti sikerei miatt megy. Ahogy a férfitársadalmat ismerem, 25 év felett jellemző, hogy elkezdenek érdeklődni ez iránt. 20-25 év között hoz az élet sok barátnőt, ahogy a férfi korosodik, egyre kevesebb dolgot kap meg otthon” – mondta kérdésünkre Garami Gábor.

A pornó is oka a szexuális unintelligenciának

“A hetvenes évekbeli felnőtt filmekben a befejezés a tett helyszíne volt. A mai filmekben a férfi befejezése vérforraló. Hogy azt gondolják a férfiak,  így kell szexelni, borzalom. A mai szexuális kultúra förtelmes és döbbenet. Azt látom, hogy bár az erotika, a vágy az emberi természet része, mindenáron küzdeni akarunk ellene. Nem akarom, hogy kommunában éljünk, de ez nincs így jól. A hallottak alapján azt tudom mondani, hogy a férfiak 98%-a unintelligens a szexhez” – nyilatkozta Garami Gábor, aki missziónak tartja, hogy a nőkkel jól bánjon, ezért a kurváival is kivételesen bánik.

A kurvázás a táplálkozási lánc része

“Agglegény vagyok, egyedül élek, azt gondolom, hogy ez a táplálkozási lánc része. Ha ebből kiveszem magam, akkor összedöntöm a láncot. Sose sajnáltam ezért fizetni, eddig a legtöbb, amit fizettem 50.000 Ft volt, egy budai villában. Ezek a lányok nem engedik, hogy megcsókolják őket, de én mindig megpróbáltam kicsikarni a gyengédséget és a csókokat, gondolva, hogy én vagyok a megmentőjük, aki szereti őket. Nagyon sok rossz lány volt az életemben, aki azt mondta, hogy menjünk el beszélgetni legközelebb. Én kinyitom előttük az ajtót, átölelem őket, az aktus után étterembe viszem őket. A legtöbb lánynak rózsaszín a lelke" – mondta Garami Gábor.

A rádiós-műsorvezető azt sem titkolja, van úgy, hogy a kollégák és a barátok közt ajánlanak egymásnak örömlányt. Előfordult már az is, hogy az örömhölgy szólt, többet ne ajánlja be valakihez, mert az rémesen bánt vele. "Az interneten már azt is meg lehet nézni, melyik lány, milyen, koszos-e a törölköző. Én mindenevő vagyok, a női nemért vagyok oda" – mondta Garami Gábor.