A felnőtt filmek forgatása közben gyakran csúszik hiba a forgatókönyvbe. Megesik, hogy a hármas jelenetben a nő helyett a másik férfire megy a célt tévesztett ejakulátum. Az sem ritka, hogy a pornósok direkt szivatják egymást a forgatás alatt.

Otthon, szex közben is akadnak vicces jelenetek, szexbalesetek, megesik, hogy 69-ezés közben felugrik a cica az ágyra és dorombolni kezd, vagy épp kettétörik az ágy a nagy szenvedélyben. Esetleg leesik a polc és csont is törik, ráadásul a szexuális játékok használata közben olykor nevetőgörcsöt is kaphat az ember. A pornó azonban nem az a műfaj, ahol ez megengedett, pedig a forgatásokon is akad bőven baki, ami később kikerül a jelenetből.

Van, hogy a pornószínésznő kezéből kiesik a dildó análozás közben, de olyan is előfordul, hogy a férfi színész a kamerás arcára élvez véletlenül. Kis ízelítőt látni ebből a Zack és Miri pornót forgat című filmben, amikor a pornószínésznő szó szerint lefossa a kamerást. A filmből kiindulva Choky Ice-t Kelemen Annával való forgatása után most arról kérdezzük, mi minden forduhat elő a pornófilmek forgatása közben.

Hogy a fiú hamarabb elélvez az olyan, mint amikor a pék odaégeti a kenyeret

“Sablondolgok mindig vannak, olyan sokszor előfordul, hogy a fiú hamarabb elélvez, vagy hogy hússzor kérik meg a lányt, ne nézzen a kamerába, de huszonegyedszerre is belenéz. Az is gyakran előfordul, hogy a lány élvezéskor pont elfordítja a fejét, megcsinálsz egy jelenetet és újra kell venni, mert a néző szempontjából fontos jelenet rossz lett. Volt olyan is, hogy leállás után ugyanabban a pozícióban letolt gatyában maradtam, és a jelenetet így ismételtük meg. Nem mindig tartjuk számon, mikor milyen ruha van rajtunk. Tört már el üvegasztal is action közben. Ezek mind együttjárnak a szakmával, olyan, mint amikor a pék odaégeti a kenyeret, benne van a pakliban” – mondta Choky Ice.

Szaros poénnel verte át Kovit Choky Ice

A pornószínész azt is elmondta, a forgatásokra mindig visz csokit és sütiket, hogy jobb legyen a hangulat, sőt, sokszor azzal szórakoztatják magukat, hogy direkt kitolnak egymással. “Hogy két fiú egy lány jelenetben a másik fiú lábára lépsz, ezt nem látja a kamera, ilyenek előfordulnak. Egyszer kitoltam Kovival, még a Maya Goldos időszakban, akkoriban sokat dolgoztunk együtt. Kovi rendezésével forgattunk, soft hardot vettünk fel. Maya Goldot és a backstage kamerást beavattam, a többiek nem tudtak semmiről. Aznap csokitortát vittem a forgatásra, és két ujjam csokis maradt. A jelenetben punci után jött a popsi, kastélyban voltunk, gyönyörű kanapén. Maya popsijába a mutatóujjamat dugtam be, a középső ujjam csokis volt. Mondtuk a szöveget, ‘milyen melegséget érzek, milyen finom itt, akarod, ugye?' satöbbi, kihúzom az ujjam és a középső ujjamat mutattam a kamerának. Majd odatettem Mayának, hogy nyalja le, milyen finom, ‘ te is szeretnél belőle?' szöveggel. Ez volt az a pillanat, amikor a backstage kamerás Kovi fejét vette, ahogy nézi a monitort szivarral a szájában, majd nyitvamarad a szája, kinéz a monitor mögül ránk, hogy jól látja-e mi folyik a kanapén. A kamerás meg nem tudta, vegye-e vagy ne a jelenetet. Aztán odafordultam Kovihoz, és megkérdeztem tőle, te is megkóstolod? Elmondtuk neki, hogy csokis volt az ujjam, és direkt csináltuk” – tette hozzá.

A felnőtt filmek műfaji sajátossága, hogy semmi sem spontán, minden megrendezett, többször felvett, az orgazmusok is. Ennek ellenére gyakori, hogy közbejön valami. Sok ilyen kiszámíthatatlan baki jelenetre maximum a neten keresgélve lehet rábukkanni, Kovács "Kovi" István elmondta, hogy a nyersanyag is külföldre kerül, a megrendelőhöz, így nehéz ezekhez hozzáférni.

Macskakövön magassarkúban

Még több baki itt....