A 25 éves coloradói Gabi Jones körülbelül 220 kilós, tizenéves korában vette észre, hogy szinte bármitől orgazmusa lesz, de különösen attól, ha valami finomat eszik. Huszonéves korára teljesen megváltozott a testképe, elkezdte imádni a hatalmas testét és a nagy zabálásokat, elkezdett kontrollálatlanul hízni. Mostanra egy fizetős honlapot is létrehozott azoknak, akik azt szeretnék nézni, hogyan jut el evés közben a csúcsra.

Gabi Jones, vagy ahogy a honlapján magát hívja Gaining Gabi (kb. Hízó Gabi) imád hatalmas adag, nagy kalóriatartalmú ételeket fogyasztani. Pizzát, jégkrémet, chipseket, süteményeket. Egészen addig, amíg orgazmusa nem lesz.

A 25 éves, 220 kilós coloradói Jonesnak ugyanis van egy szokatlan betegsége, az úgynevezett állandó szexuális zavar szindróma, aminek a hatására a legkülönfélébb dolgoktól jut el az orgazmusig. Egy angol nőnek ugyanilyen zavara miatt naponta háromszázszor van spontán orgazmusa , egy másik nőt azóta, hogy elesett játék közben, a legapróbb vibrálások is erős szexuális izgalomba hoznak.

Jonesnál az izgalmat és az orgazmust az váltja ki, ha jókat ehet. Először még középiskolásként, fagyizás közben élt át orgazmust. “Imádtam a fagylalt bársonyos állagát a nyelvemen. Aztán egyik nap, amikor fagyiztam, furcsa bizsergést éreztem lent. Aztán egyre erősebb lett, annyira, hogy végigvonult az egész testemen. Teljesen megszédültem. Nagyon csodálkoztam, de nem voltak kétségeim afelől, hogy mi történt. A barátaim azt hitték, csak kitalálom a dolgot. De onnantól kezdve, amikor csak sűrű, krémes desszertet ettem, elkezdődött a bizsergés és a remegés. Gyorsan el is mentem venni egy fagyigépet, hogy bármikor átélhessem a teljes testemet megrázó orgazmusokat” - mondta Jones a Small World News Service-nek.

Végül 17 éves korában megtudta orvosaitól, hogy genetikailag hajlamos az elhízásra. Ekkor döntött úgy, hogy hagyja magát meghízni, megváltoztatja a testéről alkotott képet. “Elkezdtem másképp nézni magamra. Nem éreztem magam kövérnek és cikinek többé, rájöttem, hogy nagy vagyok és gyönyörű. Láttam, hogy vannak emberek, akik erősen vonzódnak hozzám. Elkezdtem elfogadni a saját szexualitásomat és az ételszeretetemet. Minél nagyobb lettem, annál vonzóbbnak éreztem magam” - mondta.

Állandó szexuális izgalom szindróma

Az Állandó Szexuális Izgalom Szindróma (PSAS) a nemi szervek spontán keletkező és ismétlődő izgalmi állapota, mely történhet orgazmussal vagy anélkül. A szexuális úton elért orgazmus ideiglenes megkönnyebbülést jelenthet, de az izgalmi állapot az együttlétek és maszturbációk számától függetlenül pár óra múlva visszatér. A betegséget először 2001-ben jegyezték le, és az eddigi kutatások szerint nincs összefüggésben a hiperszexualitással vagy a nimfomániával. Az orvostudomány egyelőre kevés ilyen szindrómával regisztrált nőről tud, azonban szerintük ez annak is betudható, hogy kevesen merik felvállalni betegségüket.

Forrás: Wikipedia

Húszévesen már 123 kiló volt, az utóbbi öt évben viszont szinte megduplázta a súlyát. “Amikor eszem, sosem rohanok. Hagyok időt mindenre, minden ételt úgy élek meg, mint egy szexuális együttlétet. Azzal okozok gyönyört a férfiaknak, hog láthatják, mekkora gyönyört okoz nekem az étel, nincs ezzel semmi baj. Nem igazán a férfiak miatt csinálom egyébként. Főleg a nőknek, a kövér nőknek szól, hogy bátorítsam őket, hogy vonzónak és gyönyörűnek érezzék magukat” - mondta Jones.

A honlapjára látogatók rendszeresen küldözgetnek neki ajándékokat. Természetesen ételeket. Ezeket Jones általában el is fogyasztja a videóiban, valószínűleg az ajándékozók nagy örömére.

Gabi Jones csak azt nem érti, miért akarják sokan lefogyasztani, ő egészségesnek érzi magát. “Nem értem, hogy a méretem miért okoz problémát annyi embernek. Nagyon zavar, amikor valaki rámnéz, és azt mondja: “Szégyelld magad! Annyira egészségtelen vagy és kövér”. Nem iszom, nem dohányzom, sosem drogoztam. Borzasztó kövér vagyok, de minden más szempontból tökéletesen egészséges vagyok. Azt szeretném, ha az emberek elfogadnák ezt. Kövér vagyok, fitt és egészséges. Megváltoztatom az emberek felfogását, és nem állok le addig, amíg az emberek rá nem jönnek, hogy a nagy gyönyörű, a zsír pedig csodálatos” - mondta.