Az abortuszt megelőző jótékony szervezet kampányában a The Midnight Beast nevű banda gumibabákkal, kondomokkal és anális szexszel hívja fel a figyelmet a biztonságos szexre.

A tinédzsereket célozta meg az abortusz megelőzéséért harcoló Marie Stopes International egyesület azzal a videóval, ami a születés-szabályozás módszereként az anális szexet javasolja megoldásnak. A videóklipben felfújható gumibabákkal és óvszerekkel kampányol a komikus videóiról híres, brit The Midnight Beast banda a biztonságos szexért.

A dal szövege a kondom használatára bátorít, na és persze az anális szexre, aminek hála nem lesznek szülők a fiatalok. A videón a The Midnight Beast tagjai dugást imitálnak egy gumibabán, egyikük felfedezi, hogy koton van a szájában miközben banánt tesz a szájába. Azzal az üzenettel ér véget a kampányfilm, hogy ne számítsanak a The Midnight Beasttől szexuális tanácsra, inkább menjenek a Marie Stopes International weboldalára.

Néhányan kritizálták a jótékony szervezetet, mert úgy gondolják, kampányukban figyelmen kívül hagyják az AIDS, és más szexuális úton terjedő betegségek kockázatát.

A Velvet egy reklámszakembert kéredezett meg a kampányfilmről. "Tudni kellene a pontos briefet is, mi volt az üzenet, a pontos célcsoport, etc. Ezt a korosztályt nem lehet bárhogy megszólítani, ráadásul sokan totál hülyének nézik a tinédzsereket. A tinik körében elsőként divatossá kell tenni valamit, hogy elterjedhessen. Ilyen szempontból ezzel a kampánnyal semmi baj nincs, mert ha nem fordulnak el tőle azonnal, már elérte a célját. A fejükben marad. A szakemberek mondhatnak bármit, leginkább a tiniket kellene megkérdezni, akik megnézték, hogy ez jó-e" – nyilatkozta a névtelenségét kérő szakmabeli.

A Marie Stopes International szervezet megvédte a kampányfilmet, szerintük a láthatóan viccesnek szánt videó felhívja a figyelmet a fogamzásgátlók és kondomok használatára. A videót már több mint 90.000-en látták a Youtube-on.