Az eddigi sztriptíz, csók, homoerotikus és leszbijelenet után a fiúk és a lányok komolyabban érdeklődnek egymás iránt: ennek bizonyítékaként Éden Levi és Éden Szandra pettingeltek a kolumbiai hotelben.

Megtörtént, amitől Éden Kriszta félt: Éden Levi és Éden Szandra a hotelszobában pettingeltek. Ezzel eljutott az első komolyabbnak tűnő szexjelenethez a Kolumbiában felvett Éden Hotel. A talán csak alkalmi párocska egyelőre bugyiban, melltartóban és térdnadrágban csókolta és simogatta egymást.

A Bibliaügynök az ex-sztriptíztáncosnő popsiját markolássza

Az éjjellátó kamerával felvett jeleneten az látszik, ahogy Éden Levi, aki eddig Bibliát olvasott és a piától hányt, az exsztriptíztáncosnővel, Szandrával pipálta ki nőhiányát – elvégre az Éden Hotel az a hely, ahol minden megtörténhet, tudjuk jól Horváth Évától.

Éden Szandrának kell Éden Levi gatyája

Levi "élvezi a helyzetet", azért nevet fel a petting közben, Éden Szandra, aki csak pár napja van a csapatban, pedig affektálva elkéri Éden Levi boxeralsóját. Éden Levi miért kérdésére maga sem tudja a választ.


Az újonnan beköltözött Éden Szandra azt hozta, amit a többi női lakó sejtett, mindent bedob azért, hogy bennmaradjon a játékban.