A villa Rosszkislánya szerint bár nem mentség, részegen történtek a dolgok, ami szerinte amúgy poén. Anikó a vasárnap esti BeleValóban azt is elmondta, nem jön be neki Szandika, csak barátságból elégítette ki a minigeronazzot.

Nem is egy, hanem három alkalommal is kielégítette Szandikát a villában Anikó - derült ki a vasárnap esti párbaj után a BeleValó című műsorból. A kiesett játékost Valkó Eszter és Gáspár Győző szembesítette azzal a videóval, amin a Rosszkislány zavartan nevetgélve megujjazza a minigeronazzot.

"Igazság szerint ittas állapotban voltunk - tudom, hogy ezzel nem lehet takarózni, de egy poén volt, Szandikának szeretethiánya volt" - magyarázta Anikó, ám az is kiderült, hogy ez nem az első és utolsó eset volt, hogy Szandika puncija ráharapott az ujjaira. "Szám szerint háromszor történt meg" - vallotta a műkörmös, aki egyre idegesebb lett a faggatózás miatt.

Valkó Eszterrel végül megegyeztek abban, hogy a történteket nevezzék fiatal kislányok játszadozásának. "Tényleg ez csak egy poén volt, úgy gondolom, nem kell ezt az egészet olyan nagyon komolyan venni. Megtörtént, nem tudok mit mondani erre. Az az igazság, hogy én nagyon szerettem bent a Szandikát, nagyon szerettem volna (...), hát ezt kérte" - mesélte Anikó, és Győzike kérdésére reagálva azt is bevallotta, hogy már a villa falaink kívül is történtek vele hasonló dolgok.

Mindemellett megjegyezte, Szandika nem jön be neki, csupán barátságból elégítette ki. Anikó egyébként úgy véli, hogy nagyon jól bírta szex nélkül az elmúlt hónapokat: "Bent sokszor álmodtam ilyen dolgokkal, de jól bírtam" - zárta le a témát.