Mint az úrinők, úgy fognak párbajozni - ígérte Éva és Anikó, és ehhez is tartották magukat a vasárnap esti élő műsor alatt. A villa törtetője végül 51- 49 százalékos arányban nyerte meg a párbajt. Ismét a földön fetrengve ünnepelt.

A vasárnap esti, egyben utolsó párbajban 51-49 százalékos arányban Éva lett az, aki visszamehetett a ValóVilág villájába, és ezzel a fináléba jutott.

Mint az úrinők

Úrinőként fognak viselkedni a ValóVilág 4. szériájának végső megmérettetése alatt - ígérte Éva és Anikó az élő kapcsolás alkalmával, mire Sebestyén Balázs megjegyezte, a játék Törtetője részéről ez igencsak megerőltető lesz. Mindamellett, hogy ezt a jelzőt Éva végig magáénak tudta (mondván "Megküzdöttem azért, hogy a fináléban legyek."), a Rosszkislány státusszal beszavazott Anikó úgy vélekedett, az elmúlt hónapok alatt levetkőzte ráragasztott karakterét.

Az RTL Klub ismét folyamatosan mutatta a százalékarányt, így a párbaj elején 52 - 48 százalékos volt az eredmény a játékosok bevonulása után.

A szerelem vajon mi?

"Sokszor lettem megvádolva, hogy kapcsolatromboló vagyok, holott ez soha nem teljesedett be" - vélekedett Anikó kisfilmjének lejátszása után, amiben igazából követni sem lehet, hányszor és kibe volt szerelmes az elmúlt öt hónap alatt. "Nagyon nehéz így bent lenni, hogy az ember kapaszkodik, de mindig kihúzzák alóla a széket" - magyarázta napraforgóságát. A "ki jelentette számára a legtöbbet az elmúlt időszak alatt" kérdésre a Rosszkislány úgy válaszolt: Béci - ekkor a stúdió nézőteréről finoman kiintegetett neki a testvérpáros fiú tagjának barátnője.

A villabeli szerelmi szálakat célkeresztbe állítva Éva mindezek után elmondta, Alekoszt, mint embert szereti, de soha nem tudna a görög puncivadászra úgy nézni, mint egy férfira.

Ki kit akar?

50 - 50 százalékos arányban állt a mutató, amikor a stúdió utoljára visszakapcsolt a villába. A már finalista bentlakók közül Jerzy Anikót várta vissza a korábbi konfliktusuk ellenére, mondván, az utóbbi időben nagyon jól alakult a viszunyuk. Alekosz úgy fogalmazott, hogy a bejátszások alatt sok mindent megértett: "Éva egy különleges nő, nem lehet kiismerni. Vele jöttem be és vele akarok kimenni" - mondta.

Éva a fináléban

Mindazok után pedig, hogy Anikó finoman megjegyezte, Éva Alekosz hátán kapaszkodik fel, 51 - 49 százalékos arányban kihirdették a nézők döntését: Éva győzött 2 százalékkal. A Kócos ismételten a földön fetrengve ünnepelte meg győzelmét.

Aki nyert

Baukó Éva november végén, a Való Világ 4. szériájának második beszavazó showja alkalmával került a villába, ahol a Törtető Nő karakterét formálta meg. A 28 éves lánynak már volt valóságshow-tapasztalata, 2008-ban a Bár 2.0 című műsorban második helyezést ért ért el (állítólag a vereség miatt szokott rá a gyógyszerekre).

VV Éva gyenge pontja mindemellett még az alkohol, aminek hatása alatt többször is botrány tört ki a villalakók között: legelőször Olivérrel került összetűzésbe, majd Jerzyt köpte le egyik éjjel, piásan. Ilyen állapotban lévő, pozitívnak mondható megnyilvánulása (persze ízlések és pofonok) ezeken kívül mindössze annyi volt, amikor Szandikával leszbizett.

Nem véletlen hát, hogy már negyedik alkalommal küldték párbajozni, illetve hívták ki. A Kócos amióta a játék elindult, fújt a Napraforgóra, VV Anikó minden játékot megnyert a villában, emellett pedig minden barátját – Alekoszt kivéve – elszerette Céltudatos Évától.

A cigizés mégis összehozta őket, ám annak ellenére, hogy az utóbbi időben normalizálódott a kapcsolatuk - sőt, egyszer még a legnagyobb egyetértésben Alekosz ellen is fordultak, - Baukó Éva lett az, akit a Rosszkislány kihívott párbajozni. Liptai Claudia jósnője egyébként VV Anikót látta győztesként a kártyából.

Aki ment

A Miss Hungaryn is indult VV Anikót a nézőkdecember végén szavazták be a műsorba. A Rosszkislány státuszt kapó műkörmös leginkább a villa falain belül történő szerelmi életéről vált híressé, vagy inkább hírhedtté: legelőször Bécinek vallott szerelmet, aztán a szilveszter éjjelén érkező Király L. Norbiba zúgott bele - reménytelenül, később Olivérnél próbálkozott be, majd LL Juniornak tette a szépet.

A bevallottan frigid lánynak végül csak a minigeronazzo Szandika jutott, akit egy óvatlan pillanatban ujjaival elégített ki a paplan alatt. (Az eset után egyébként leszbikus körökben szállóigévé vált a "Lennék az Anikód" kifejezés.)