A VV4 nyertese, Nagy Alekosz akár nyolc órán át is képes tartani magát, pedig csak, ahogy ő mondja, a csakrái közt tartja az egyensúlyt. Vannak férfiak, akik fejben szorzással igyekeznek nem elélvezni, de olyanok is, akik focimeccsre vagy az anyjukra gondolnak. És most Önön a sor, mire gondol, hogy visszatartsa az orgazmust?

A Velvet egyáltalán nem reprezentatív felméréséből kiderül, ahány férfi, annyiféle gondolat, ha az ejakulációs reflex feletti uralomról van szó. (Arról, hogy ki mit csinál szex után közvetlenül ide kattintva olvashat.) Van olyan, aki például arra gondol, mennyi tizenhétszer tizenhét, és olyan is, aki tényleg az anyjára gondol. A kapott válaszok sokszínűségét figyelembe véve igyekeztünk összeállítani a válaszokat a kérdésre, Ön mivel tartja vissza az orgazmust?

Alekosz akár nyolc órán át képes visszatartani az orgazmust

A Velvet megkereste a kérdéssel a Lagzi Lajcsival mulatozó Alekoszt, akit mint A Szexkiborg ismert meg az ország. A VV4 nyerteséről kiderült, több órán át is tartja magjait, ha kell. “A folyamat csakrális úton megy végbe, az érzés elkezdődik a hátközéptől, avagy a szeretet köztponttól és végighatol a gerinc mentén a farcsontig. Ez az érzés akkor indul el, amikor a behatolás már megtörtént, és amikor a szeretetközpont és a farcsont közötti rész, a gerinc melletti csakrák kölcsönhatásba kerülnek, akkor beáll az egyensúly. Ennek az egyensúly elérésének a birtokában tökéletesen kontroll alatt lehet tartani a testet, és ezáltal az orgazmus bekövetkeztét is” – nyilatkozta a Velvetnek Alekosz. “A maximum időintervallum amit eddig így sikerült tartanom, az 8 óra” – tette hozzá.

A régi, gyenge színvonalú focimeccs elég lehangoló tud lenni

Milyen gondolattal tartja vissza az orgazmust?

“A gimi tornatermében játszottunk, nagy gyenge színvonalú játék volt, gyakorlatilag semmi sportértéke nem volt, viszont jól esett utána a sör. Erre gondoltam régebben, vagy azért segített, mert vicces volt a dolog, vagy azért, mert teljesen lehangoló volt, hogy lassúak lettünk, bénák lettünk, néhányan bazinagy pocakot eresztettek azóta, és minden alkalommal, amikor egy kicsit leálltunk a játékkal, valaki kiszökött gyorsan elnyomni egy cigit. Ez valamiért kellően le tudott foglalni élvezés előtt” – nyilatkozta az egyik 26 éves Velvet-olvasó.

Fejben szorzás, Lady Dömper hálóingben és édesanya is megfordult a fejekben

‎"17x17, próbáld meg fejben kiszámolni...az összes vér odamegy" – válaszolta az egyik megkérdezett. Van, aki a Cappellából ismert Lady Dömper transzvesztita előadómávészre gondol szex közben, hogy még egy kicsit várassa az orgazmust. A legtöbben azonban az anyjukra gondolnak ilyen helyzetben, ami kellően lehangoló.

A preejakulációs testi jeleket kell ismernie a férfinek

"Az ejakuláció késleltetésének lényege, hogy a férfi tanulja meg és tudatositsa az orgazmust megelőző érzeteit. Ezeket a testi jeleket "preejakulációs" jeleknek nevezzük, egyénileg kell felismerni ezeket. Néhány hét gyakorlás után már tapasztalhat változást, ami megrendült önbizalmát kissé helyrebillentheti. Jó tapasztalni, hogy testét saját maga irányitja, és nem forditva" – áll Bede Zsuzsa szexterapeuta weboldalán.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!