Ahogy a férfiak orgazmusának, úgy a nők élvezésének is van jele, akadnak olyan nők, akiknél az orgazmus nem csak arcpírral, remegő testtel és hüvelyváladékkal jár együtt, még speciális váladék is távozik a testükből. A Velvetnek a férfiak írták meg, mit gondolnak a női ejakulációról, van aki büszkeségfélét érez, van aki szerint nagy adag önbizalomfröccs a női ejakuláció.

Nagy adag önbizalom-növelő löket

“Szexeltem már olyannal párszor, aki képes volt spriccelve élvezni, de szerintem se nem jobb, se nem rosszabb mint a szex olyasvalakivel, aki erre nem képes” – írta 31 éves férfi olvasónk arra a kérdésre, mit gondol a női ejakulációról. “Egy csoda a női test, és nagyon szuper látni, érezni a színtiszta boldogságot, örömöt, ami ilyenkor felszabadul a párunkból. És természetesen egy nagy adag önbizalomnövelő löket” – írta a 35 éves férfi olvasónk, hozzátéve társainak, hogy semmiképp ne erre gyúrjanak szex közben, mert sok múlik a partner testi-lelki állapotán.

Az orgazmus mellett az elélvezést sem lehet kierőszakolni a nőkből, van aki rettentően érzékeny és könnyen ejakulál, van akinél több idő szükséges az ellazulásra, és van aki egyáltalán nem képes a női ejakulációra, ami állítólag tanulható. A G-pont izgatásával, a hüvely, a szeméremajkak külső és belső részeinek folyamatos stimulálásával elérhető az áradásszerű élvezés. (Ennek mennyisége korántsem akkora, mint amit több pornófilmben is bemutatnak, a szakma egyébként squirt, squirting néven jegyzi.)

A nők többsége megijed a bepisilek érzéstől, feleslegesen, az ejakulációért felelős skene-i mirigy erektált állapotba kerül, elzárva ezzel a vizelet útját, így a húgycsövön keresztül távozó váladék nem egyenlő a vizelettel.

Felvezetésnek a testmasszázst javasoljuk, fokozatosan rátérve a nő erogén zónáira, a vénuszdomb-lágyék vonalra és a comb belső részének simogatására. A vénuszdomb feletti rész finom nyomásával, a csikló és a hüvely hasi falának egyszerre történő izgatásával kirajzolódik az érdesebb felületű G-pont, aminek stimulálásával elérhető az ejakuláció. Az alábbi olvasói beszámolóból kiderül, akár egy ügyes idegen is okozhat ekkora örömöt a nőknek.

"Valami büszkeségfélét éreztem"

“Egyszer chaten felszedtem egy 39 éves anyukát. Osztálykirándult a lánya, nekem meg örült. Meglepő volt, de neki is, nem tudott róla, hogy képes rá. Elsőre nem tudtam, mi spriccel az arcomba, de aztán leesett. Aznap este még kétszer spriccelt, csak kevesebbet már. Az első nagyon bőséges volt, nem tudom pontosan, minek az ingerlése váltotta ki azt a nagyot, annyit tudok, hogy a nyelvemmel izgattam, plusz két ujj punci, két ujj segg kombó volt. Engem egyáltalán nem zavar – csak azt utálom, ha haj lóg az arcomba –, sőt valamiféle büszkeségfélét éreztem, hisz ezzel nála is átvittem egy szintet – igaz, bevallása szerint már öt éve nem volt pasival” – írta meg az élményét az egyik 42 éves férfi.

A skene-i mirigy termeli a speciális váladékot

Az évszázadok során valami oknál fogva több férfi tudós, fizikus, filozófus is erős késztetést érzett arra, hogy precízen megfigyelje és minden apró részét felkutassa a hüvelynek. Arisztotelész is megemlítette, a tudomány már a XVII. század óta jegyzi a női ejakulációt. Ekkor az ejakulációért felelős mirigyet, ami a hüvely has felőli oldalán, a húgycső alsó szakaszában helyezkedik el, női prosztatának nevezte el Regnier De Graaf.  Később Dr. Alexander Skene írt a húgycső körüli mirigyekről, az ő felfedezése miatt nevezik az ejakulációért felelős mirigyet skene-i mirigynek. Az 1950-es években Samuel Berkow urológus nevéhez fűződik a mirigy erekciójának megállapítása, afelfedezte, hogy stimulálással erektált állapotúvá válik,  ő azt is hozzátette elődei kutatásához, hogy a mirigy erektált állapotában elzárja a vizelet útját. Későbbi kutatások során az is bizonyságot nyert, hogy a váladéknak köze van a G-pont izgatásához, és hogy a távozó váladék nem azonos a vizelettel, sem pedig a hüvely nedvességéért felelős Bartholin-mirigy által termelt hüvelynyákkal, hanem egészen egyedi ízű, állagú, színű és illatú - egyénektől függően.