Bizonyára számos, már megtörtént eset miatt volt arra szükség, hogy például Wyomingban tiltott az áruházak húsfagyasztóiban dugni. Idahóban tilos a rendőröknek csak úgy odamenni egy parkoló autóhoz és bekopogtatni, előbb hármat kell dudálniuk és várniuk kell két percet, aztán szállhatnak ki a kocsiból ellenőrizni, mi is zajlik abban. A Velvet összeszedett pár, szexszel kapcsolatos amerikai törvényt a leghülyébbek közül.

A Szabadság prüdériájáról is ismert országában bőven akad hülye törvény, ami a párkapcsolatokat és főleg a szexet illeti. Arra még csak tippünk sincs, miért iktatták törvénybe a kaliforniai Bakersfieldben, hogy ha valaki dugni akar a Sátánnal, kotont kell használnia. Ennél jóval hétköznapibb és életrevalóbb az a törvény, mely szerint Nevadában tilos faszos jelmezben megjelenni törvényhozó üléseken, de csak amíg az ülésezés tart - előtte, utána szabad, azt el is hiszi az ember, hogy akadt erre példa.

A férj nem ihat 3 korty sörnél többet, ha szexet akar

Minnesotában minden férfinek tilos élő hallal dugni – tehát a nőknek ér élő halat láb közé cuppantani, de az elszánt pasik csak akkor használhatják szegény halakat, ha már nem élnek. Ennél azért akad kellemesebb, bár elképesztő jogszabály is bőven. A  feleségnek például nem kell lefeküdnie a férjjel, ha az bűzlik a fokhagymától, hagymától vagy szardíniától, sőt, ha megkéri, akkor férjének muszáj fogat mosnia - írja elő a szintén minnesotai Alexandriában. Az iowai Amesben is van nők érdekeit képviselő törvény, eszerint a férjeknek nem megengedett szeretkezés után három kortynál több sört inni, amíg az ágyban vannak és a karjaikban óhajtják tartani feleségüket.

Nők minimum másfél kilónyi ruhában táncolhatnak az asztalon

Rengeteg szabály köti a nőket más államokban, például Merryville-ben, Missouri államban tilos a nőknek fűzőt viselniük, mert túl kívánatosak lennének a gömbölyű formák a rámenős amerikai férfiaknak. Clevelandben, Ohióban a nőknek tilos lakkbőr cipőt viselniük, merthogy ez is túl kihívó lenne szerencsétlen, ösztönlény férfiaknak, és hát ilyesmivel ugye, nem szabad játszani. Egy helenai törvény szerint a nők nem táncolhatnak az asztalon a bárban vagy kocsmában megfelelő mennyiségű ruha nélkül, egész pontosan legalább másfél kiló ruhát kell magukon viselniük, akkor lehet részegen riszálni az asztalon. Arra is akadhat példa, hogy 2011-ben egy nőt hurcoljanak meg nyilvánosan szex miatt: Tremonton határain belül, Utah államban nő nem szexelhet a mentőautóban, mert lebukás esetén őt büntetik meg szabálysértésért (egészen pontosan szexuális vétségért). Ennyi nem elég, ráadásul a nevét is publikálják a helyi lapokban, miközben férfi nevét természetesen diszkréten kezelik. Erre a törvényre egy magyarázat lehet csak, valakit nagyon csúnyán megcsalhatott a csaja egy mentőautóban.

Ami a párokra vonatkozik

Van olyan kisváros, ahol még a légyottokat is szabályozzák. A wyomingi Newcastle-ben kifejezetten tilos az áruházak húsfagyasztóiban dugni. Bozemanben, Montana államban olyan törvény él, mely szerint naplementéig egyik fél sem mehet ki a házból meztelenül sem szex után, sem két menet közt. Csak sötétedeskor lehet a kertben pucéran szaladgálni, ha valaki erre vágyik. Az illinoisi Oblongban, ha vadászat vagy halászat van valaki esküvőjének napján, tilos aznap a szex, azaz ugrott a várva várt nászéjszaka. Dél-Dakotában, Sioux Falls város hoteleiben minden szobában ikerágyak vannak, nem pedig franciaágyak. Az ágyaknak ráadásl meghatározott távolságban kell lenniük egymástól, így azok a párok, akik csak egy éjszakára bérelnek szobát, vagy átrendezik, vagy meg kell elégedniük egyéb helyszínnel. A Hastingsben található hotelekben is nagyon furcsa szabály él, a Nebraska állambeli város hotelvendégei tiszta, vasalt hálóinget kapnak, és ha nem házasok, úgy csak ilyen hálóruhában engedélyezett a szex. Ha házasok, akkor természetesen alhatnak akár meztelenül is. Az intimszféra túlszabályozása Rombochban, Virginiában is felmerül, ott illegális felkapcsolt lámpa mellett bármilyen szexuális cselekvésbe belekezdeni. Mindkét esetben kérdéses persze, hogy ezeknek a törvényeknek a betartatását vajon kik és hogyan ellenőrzik?

A kocsiban se csinálhatják csak úgy

New Jersey-ben, Liberty Corner kisvárosban tilos az autóban dugni, ha bárkit rajtakapnak, azonnal börtönbe viszik őket. Ennél sokkal lazább a helyzet Carlsbadban, Új Mexikóban, ahol elfogadták, hogy az emberek igenis dugnak a kocsikban. Legális például ebédidőben a kocsiban dugni akkor, ha az autóba nem lehet belátni: ha be vannak húzva a függönyök, vagy kellően sötétített az ablak.

Az autós szex kedvelőnek helyzete Idahóban a legkedvezőbb: itt ugyanis a rendőröknek kifejezetten tilos csak úgy odamenniük egy parkoló kocsihoz és rajtakapni egy esetleg épp egymásba merült párt. Előbb hármat kell dudálniuk, majd kivárni két percet, és csak ekkor szállhatnak ki a járőrkocsiból és léphetnek a parkoló autóhoz, hogy megnézzék, mi történik abban.