Kabai Zoltán, pornós nevén Zoltan Cowboy lemondott a jobbikos titulusáról a párt érdekében. Kabai a nemzetközi pornóadatbázis szerint amerikai pornóoszkárosokkal dolgozott együtt, és jó pár filmet rendezett is. A Velvet megtudta, Kabai a kilencvenes évek pornósainak elit csapatához tartozott.

“A mai napon lemondott Kabai Zoltán az alapszervezeti titulusáról, a Jobbik védelmében. Indoklása az, hogy ne terhelje tovább a szervezetet. A hazug támadások miatt, ami a Blikkben megjelent, jogi útra tereli az ügyet” – nyilatkozta a Velvetnek Pál Gábor, a Jobbik sajtósa, és hozzátette, Kabai Zoltán az üggyel kapcsolatban nem nyilatkozik.

Melegpornót is rendezett volna Kabai Zoltán?

A nemzetközi pornóadatbázis Kabai nevén számtalan filmet listáz, köztük olyanokat is, amiknek 2005-2007 a dátuma. A Velvet megtudta, gyakran előfordul, hogy egy korábban készült pornófilmnek valaki megveszi a jogait és újra kiadja, kicsit máshogyan, így lehetséges, hogy Kabai valóban nem pornózik közel 20 éve. Az adatbázisban az is szerepel, hogy Kabai rendezett, a Sin City produkciós cég nevében ő készítette el a Bi Sex World című filmet. Igaz, itt csak Zoltanként jegyzik a rendezőt, ami ad némi okot a kételkedésre. Ebben férfi férfivel jelenet is van. A politikus ezt azonban cáfolja. "Nem igaz, hogy rendezett, már 18 éve lezárta a pornós múltját" - mondta a Jobbik sajtósa a Velvetnek.

Kovi csak az igazat írta le, áll elébe a pernek

“Elmondtam neki, hogy Olaszországban Cicciolina lehetett országgyűlési képviselő. Én nem politizálok, ezért engem nem érdekel, hogy Zoli jobbikos, hogy politikus. Szerintem nem a 15 évvel ezelőtti tevékenysége alapján kell megítélni az embert. Hanem az alapján, mi az, amit ő nyújtott, amit teljesített, legalábbis ennek kellene lennie”  – mondta el Kovi a Velvetnek és hozzátette, ha Kabai Zoltán beperli, áll elébe, ő nem írt mást, csak azt, ami megfelel az igazságnak.

Kovács "Kovi" István a napokban megjelenő könyvében fedte fel, hogy négy filmet fogatott Kabai Zoltánnal, a Jobbik solymári alapszerveztének elnökével . Kabai Zoltán jogi útra tereli az ügyet, állítása szerint nem igaz, hogy rendezett, és az sem, hogy világsztár lett volna.

Amerikai pornóoszkárosokkal is forgatott Kabai, állítólag sztár volt

"A kilencvenes években volt egy elit csapat, 6-7 fiúból állt. Ők voltak a legjobbak világszerte, rengeteg filmben dolgoztak, gyakorlatilag megkerülhetetlenek voltak. Közéjük tartozott a Kabai is" - tudta meg a Velvet az egyik bennfentes pornóiparostól. Kabai a tíz évnyi pornós pályafutása során a legnagyobbakkal dolgozott együtt, az AVN-díjas Evil Angel produkciós cég több filmet is készített a politikussal, ezekben Lee Stone-nal és Rocco Siffredivel is szerepelt Kabai Zoltán. A nevére rákeresve számtalan érdekességre bukkanni a neten, többek közt gruppen törpepornós jelenetre is –  hogy ő-e, vagy sem az itt látható jelenet (+18) főszereplője, Kovi sem tudta pontosan megmondani. Azt azért érdemes tudni, hogy a pornóiparban egy, már jól bevált nevet számtalanszor használnak más feltörekvő pornósok is.  A politikus pornós munkássága Zoltan Kabay, Zolton Hess, Kabai, Zoltan, Zoltan Cowboy, Zoltan Hess, Zoli Cowboy, Zoltan Krucsay, Pete Sharkey, Zoltan Kobay és Zolt Cowboy neveken is megtalálható. Choky Ice-szal, Elizabeth Kinggel is forgatott együtt, többek között.