Hat magyar nyert díjat a Las Vegas-i pornógálán

2009.01.12. 18:41
Idén hat magyart díjaztak a pornóipar Oscarjának számító AVN Awardson. Eve Angel lett a legjobb külföldi előadó, Anthony Hardwood, Nick Lang, Frank Gun, Lauro Giotto és Bonny Bon pedig a legjobb külföldi szexjelenet címét nyerte el. A legjobb film a Cry Wolf lett, de a legtöbb díjat a Pirates II: Stagnetti's Revenge nyerte el. A Las Vegas-i eseményen feltűnt Larry Flynt és a pornó királynője Jenna Jameson is.

Január 10-én este huszonhatodik alkalommal rendezték meg a pornóipar Oscar-gálájának számító AVN Adult Movie Awards Show-t. A Mandalay Bay Events Center hatalmas arénájában tizenkétezer ember nézte végig a 127 díj átadását, amit az este két háziasszonya Belladonna és Jenna Haze pornószínésznő felbukkanásai tarkítottak.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy rengeteg magyart jelöltek az AVN Awardsra, de végül csak keveseknek jutott díj. A legjobb külföldi női előadó Eve Angel, a legjobb külföldi férfi színész pedig a Magyarországon élő Rocco Siffredi lett. A legjobb külföldi szexjelenet az AssTraffic 3 egyik epizódja, amiben Anthony Hardwood, Mugur, Nick Lang, Frank Gun, Lauro Giotto és Bonny Bon szerepel. A filmbe itt nézhet bele.

Adult Entertainment Expo

Ahogy mindig, a díjátadót idén is megelőzte az Adult Entertainment Expo, amit Stormy Daniels sajátos megoldással nyitott meg.

A világ egyik legnagyobb szexkiállításán a hightech pornószimulátoron és a pornósztárokról mintázott műpuncikon túl maguk a modellek élőben is megjelentek, hogy a közönség napestig fotózhassa őket. Nézze csak hogy járt Penny Flame:

Belladonna persze nemcsak a díjátadó háziasszonyi feladatait látta el, de a kiállításon saját standján is pózolnia kellett. Ez sem lehet egyszerű meló.

AVN Awards Show

A díjátadó mulatság a Hustler alapító Larry Flynt beszédével kezdődött, aki nemrég ötmilliárd dolláros szövetségi segélycsomagot kért a pornóiparnak. Talán ő már sejti a a washingtoni választ, talán csak a közönséget igyekezett jobb kedvre hangolni, de mindenesetre sikeresebb évet jósolt az iparnak, mint tavaly. Flynt után Flo Rida, Flavor Flav és T-Pain zenélt, volt egy kis stand up comedy, aztán jöhettek a díjak. A 127 kategória közül a szokásos legjobb film és szereplő megválasztása mellett, a legjobb lábfétis filmnek és a legklasszabb nagy seggnek is jutott szobor. A legjobb MILF díját Larry Flynt Sarah Palinos pornójának főszereplője Lisa Ann kapta.

Bár a legjobb film a Vivid Cry Wolf című alkotása lett, a díjátadó egyértelmű nyertese a Pirates II: Stagnetti's Revenge lett, ami harminc jelölésből tizenötöt meg is nyert. A film a Karib-tenger kalózai népszerűségét lovagolta meg, és a a gyártó, a Digital Playground szerint a pornótörténetben először, most mesterfokon sikerült kombinálni a mainstream filmezést a pornóval. "Már a forgatás alatt is éreztük, hogy valami különlegeset csinálunk, történelmet írunk." - nyiltakozta az AVN-nek Jesse Jane pornószínésznő. "Elképesztő a történet, a szexjelenetek meg mindennél dögösebbek, amiben valaha szerepeltem.".

Jesse Jane-nek egyébként személyesen is bejött a Pirates II sikere, ő ugyanis Belladonnával karöltve a legjobb leszbi jelenet díját vihette haza. "Jesse nagyon erős lány - nyilatkozta Belladonna a pici szőkéről. -Sokáig tartott, amíg le tudtam szorítani." A Pirates gyártója a Digital Playground tovább hét díjat nyert hármat a Cheerleaders című filmre.

Az AVN szerint az este egyik legfurább jelenete az volt, amikor James Deen helyett egy csaj vette át az év színésze díjat, mert a pornószínész bepánikolt a szerepléstől. A pasi állítólag kamera előtt vidáman szexel, de nagy tömeg elé nem képes kiállni. Persze ettől még nagyon meghatódott a megtiszteltetéstől. Az év színésznője a háziasszony, Jenna Haze lett, aki megígérte, hogy örökké széttárt lábakkal marad "ebben a rohadt iparban", utalva ezzel Jenna Jameson tavalyi bejelentésére, miszerint soha nem pornózik többet. Egyébként ő is ott volt a bulin.

A győztesek rövidített listája (a teljes névsor itt)

Legjobb film: Cry Wolf, Vivid Entertainment Group

Legjobb színész (film): Evan Stone, Pirates II: Stagnetti's Revenge

Legjobb külföldi előadó: Rocco Siffredi

Az év színésze: James Deen

Legjobb színésznő: Jessica Drake, Fallen, Wicked Pictures

Legjobb külföldi előadó: Eve Angel

Az év színésznője: Jenna Haze

Az év webes sztárja: Catalina Cruz

Legjobb rendező: Joone, Pirates II: Stagnetti's Revenge

Az év felfedezettje: Stoya

Legjobb anál jelenet: Big Wet Asses 13, Sunny Lane & Manuel Ferrara

Legjobb orál jelenet: Annette Schwarz, Face Fucking Inc. 3, Joey Silvera/Evil Angel

Legjobb európai szexjelenet: Ass Traffic 3, Bonny Bon, Anthony Hardwood, Mugar, Nick Lang, Frank Gun & Lauro Giotto