A hétvégén rendezték meg a négynapos berlini Venus erotika kiállítást és vásárt, eközben pedig Nizzában is megnyitotta kapuit az Eropolis szexexpo. A Venusra háromezren voltak kíváncsiak idén.

Szeptember 29-én kezdődött az idén tizenötödszörre megrendezett berlini Venus szexexpo, ami Európa legnagyobb erotika expójaként tartanak számon. Ekkor nyitotta kapuit Nizzában az Eropolis nevű erotika kiállítás és vásár is.

A szilikonos guminő 6000 euróba került Berlinben

Európa legnagyobb erotika expóján pontosan azokat a dolgokat lehet kapni, illetve tenni, amit évek óta mindig. Csöcsben pózoló hoszteszek várták a háromezer kíváncsiskodót, akik mindenféle gátlás nélkül éltek a lehetőséggel, és amikor lehetett, az előadók hüvelyébe is befotóztak. Számtalan erotikus táncos vonaglott a budoár hangulatú színpadon, a kiállítók közt pedig a szokásos gyöngyös-színes vibrátorok mellett felbukkantak az újfajta szilikonos guminők is. Az eredeti nőhöz állítólag nagyon hasonló,  Dream Dolls Creation nevű realisztikus guminő 6000 euróba (cirka 1.700.000 Ft) kerül, de ha valaki csak a törzsét kéri, akkor mindössze 1500 eurót (446.000 Ft) kell fizetnie érte. A négynapos esesményen 2009-ben Kovi is részt vett, idén 260 szakmai kiállító és 2800 látogató volt jelen körülbelül 60 országból. Ezzel szemben az ázsiai szexexpón tízszer ennyien voltak.

Ribancrendszám és karneváli hangulat a francia szexexpón

A kétnapos nizzai rendezvényen minden akadt a tüllbe borult erotikus táncostól, a meztelenül flangáló tetovált nőkön át az öltáncig. Már a nyitás napján férfiak tömege rohamozta meg a szakmai vásárt. A képeket látva feltűnik, hogy szinte alig akad tetoválás nélküli nő, azonban adnak a karneváli hangulatnak is: a legtöbb sztriptízes valami börleszk-szerű elemmel egészítette ki előadását. Az Eropolis fantázianévre keresztelt erotika kiállítás vándorvásár, a szervezők és kiállítók Franciaország nagyvárosait járják végig tavasszal és ősszel.