Ha azt hiszi, már így is túl sok a csupaszkodás a hazai kereskedelmi tévékben, téved. Az argentin Szombat esti lázban meztelenre vetkőzteti táncpartnerét a férfi, az oroszoknál egy-egy ruhadarabjától szabadul meg a hírolvasó a hírblokkok közt. Itthon legfeljebb a valóságshow-kban látni csupasz csöcsöket, azt is 18-as karikával, és van még egy többnyire köldökpúpig érő felsőben magyarázó Gaál Noémink.

Jó pár országban csöcsökkel dobják fel az amúgy talán unalmasnak vélt műsorokat, teljesen öncélúan. Nálunk eddig erre csak a TV2 vetemedett Gál Noémivel és az Ezek megőrültekben megismert óriásmellű nővel, van még hova fejlődnünk. A műsorokon túl a reklámipar és a tüntetők, főleg a zöldek körében is bevett szokás, hogy meztelenséggel próbálják átadni az információt, na erre még csak hasonló sem akadt itthon. A sort végignézve tényleg van még itthon hova fejlődnünk.

Sztriptízelő orosz híradós

Oroszországban Szvetlana Peszockaja szabadult meg egy-egy ruhadarabjától a hírblokkok közt. Mire az utolsó részhez, az időjárásjelentéshez érkezett, teljesen meztelen volt. A híradó akkora nézettséget produkált, hogy mindenki megismerte Oroszországban Szvetlana Peszockaja nevét.

Az argentin táncos műsorban meztelenre vetkőztek

Az argentin Szombat esti lázban sztriptízes elemekkel tűzdelt táncot adott elő az egyik pár, természetesen a szexet imitálták, mi mást. A férfi tépkedte le a modell Nancy Grace-ről a ruhadarabokat tánc közben, ők valószínűleg a produkcióra napokon át készültek. A frenetikus előadás végén még egy kancsó borral is leönti partnernőjét. Ezt látva nem valószínű, hogy bármiféle szankcióhoz kötnék az argentin tévéműsorokat.

A román tévében hipnózisban vetkőztették le a Playboy-modellt

A románok sokkal előrébb járnak a bugyiledobásban, mint mi. Daniela Crudut az Egy bűnös show című műsorban hipnotizálták, ennek eredményeképp hullámzó mozdulatok közepette ledobta bugyiját, élő adásban. Crudu visszatérő szereplője a műsornak, egyik modelltársával, Bianca Drăguşanuval már pingpongoztak meztelenül, és a román-francia meccset is lejátszották csöcsben.

A japánoknál külön kategória a sexy TV

A japánoknál öt olyan műsor is tudni, mi a meztelenségről és a

Ön szerint melyik a legfeleslegesebb csöcsmutogatás?

csöcsökről szól. Az egyik ilyen a Don't Ram the Boobs! című műsor, aminek a  lényege ugyanaz, mint amit itthon az Ezek megőrültekben láthatott a közönség: talán még emlékeznek a 19 éves lányra, akinek hatalmas keblei közt landoltak a celebek. A japánok mesterei a hülyeségnek, ezt tükrözik a csöcsös-meztelenkedős műsorok tematikái is. Akad tortadobálós műsor meztelen nőkkel (a Yarisugi című), a Gilgamesh Night című műsor egy talk show, ahol mindenki meztelen. A Minisuka Police pedig már a fétisimádókat célozza meg, bőrbe és gumiba öltözött nők játszanak rendőrösdit.