Alekosz első, vasárnap rendezett pornócastingjára egyetlen jelentkező érkezett, de ő megmutatott mindent, amit kértek tőle. Koncepció nincs, forgatókönyv nincs, az az egy jelentkező nem lesz jó semmire, de ha elkészül és sikeres lesz a VV4-győztes első pornófilm-rendezése, ebből csinál karriert az exvillalakó. És azt is megtudtuk, hogy Alekosz fétise a szájgolyó.

Vasárnap délután az Erotica Centrum (és Tutti Frutti club) gyéren bevilágított, bőrkanapékkal és kukkolófülkékkel felszerelt pincéjében keresett Alekosz amatőr női szereplőt első pornófilmjéhez. „Teljesen változó, hányan jönnek, én még ilyet nem csináltam, ez az első nyílt casting, csak egy-két helyen jelent meg, hogy gyertek. Mindig megbízok több modellügynökséget, hogy küldjék a profi szereplőket. Olyan még nem volt nálam, hogy az utcáról bárki bejöhet. Alekosz viszont ragaszkodik az amatőrökhöz. Lehet, hogy egy lány sem jön, mert nem mernek eljönni, ez is benne van a pakliban” – mondta a Velvetnek Kovács Kovi István, aki egész jól megtippelte a jelentkezők számát: mindössze egy nő jelent meg a háromkor kezdődő szereplőválogatáson.

Kedvence az anál

A 34 éves, Szuzi művésznevű érdi wannabe-szereplő nem hallott még Alekoszról és nem nézte a VV4-et, hogy akkor mégis mit keresett a castingon, azt csak ő (és esetleg a Tutti Frutti klub) tudja. Szuzi forgatott már pár pornófilmet (ettől Kovi szerint még nem profi), kedvence az anál, az is feketékkel: mint mondta, 28 centis farkú partnerekkel szokott dolgozni, legjobban az orvosos pornót szereti.

Az alapinfókon kívül Alekosz megkérdezte azt is, mekkora a lába, majd megvizsgálta a kezét, csak ezután kérte, hogy vetkőzzön le. Közben fényképezőgépén veszettül kereste az élességet – nem biztos, hogy megtalálta. A castingoló és jelentkező beszélgetése idővel egyre nehézkesebbé vált, vagy a nő nem értette, mit akar Alekosz, vagy fordítva. Végül csak lekerült Szuziról a melltartó és a nadrág, és láthattunk pár bugyis pózt. Kovács Kovi István a háttérből figyelte az eseményeket, csak nagyon ritkán szólalt meg, főleg a beállásoknál segített instruálni. Az análos amatőr jól bírta a kitüntetett figyelmet – legalább 12 újságíró és fotós tolongott a szűk pincében – de vibrátoros minijelenetet Kovi kérésére csak a sajtó távozása után próbáltak.

Nem ez a képi világ kell

„Én az a fajta férfi vagyok, aki tényleg kivétel nélkül minden nőben meglátja a szépet. Benne is megláttam a szépet. Csak az a helyzet, hogy most nem ilyen képi világot keresek. Nem tudnám paraméterre pontosan meghatározni, milyet keresek, de mást. Kicsit a természetesség felé vinném a képi világot” – foglalta össze Nagy Alekosz, miért nem lesz jó Szuzi a szerepre.

Első pornófilmje egyetlen, rövid történettel kiegészített nőbarát jelenet lesz, de sem a történet, sem a forgatókönyv, sem a jelentben látható pózok nincsenek kitalálva: Alekosz azt várja, hogy a szereplő hozza az egész sztorit. „Forgatókönyv nincs, ez úgy néz ki, hogy például itt a Szuzi most adott nekem egy nagyon jó ötletet, és ha olyan képi világgal rendelkezne, amit elképzelek, kapásból meg is lenne a forgatókönyv. Elmondta, hogy szokott kertészkedni, és ebből jó sztorit lehetne írni. Kertészkedik a lakásában, új szomszéd jön…” – így inspirálódik a realityceleb a jelentkezőkből.

Alekosz fétise: a szájgolyó

Alekosz egyébként, ha bejön a film, a pornórendezésben csinál karriert. Pierre Woodmanről még nem hallott, de nem fog megkefélni senkit a forgatáson. Van csaja, Betty, őt nem zavarja a pornós karrier, és valószínűleg az sem, hogy Alekosz egyetlen fétise a szájgolyó. „Távol állnak tőlem a segédeszközök… Persze vannak olyan eszközök is, amelyeket kifejezetten szeretek. Nagyon szeretem a szájgolyót és a bilincset. Nem hordani, föladni a hölgyre”– mondta a Velvetnek Alekosz.

Hogy bekerülnek-e a filmbe kedvenc eszközei, még ő sem tudja, de az biztos, hogy lesz még casting. A következő válogatás és a forgatás időpontja még kérdéses, de az utóbbit valószínűleg online is lehet majd követni. „Ha sikeres lesz a casting, két héten belül leforgatjuk a filmet. A forgatás ugyanúgy fog működni, mint a válogató: két kamera lesz, az egyik mutatja magát a történést, a másik Alekoszt, ahogy dolgozik. Azt tervezzük, hogy élő internetes közvetítést csinálunk, úgyhogy olyan helyre megyünk, ahol van erős internetkapcsolat. Ami ott zajlik, élő egyenesben lehet nézni. A kész filmet elsősorban interneten fogjuk terjeszteni” – mondta Kovi, mi pedig, akárcsak a többi sajtós, gyorsan elhagytuk a sötét pincét, mielőtt Szuzi vibrátorhoz jutott volna. Mindenesetre hazaérve kétszer is lezuhanyoztunk.