A csajokat nem érdekli, hogy mi az aktuális fanszőr-divat, a pasik többsége a leszállópálya fazont bírja, a leszbikusok pedig a totál szőrtelenre esküsznek.

Most, hogy többek közt Sasha Grey és Stoya divatba hozta a fanszőrzetet, hetero és leszbikus nőket, majd férfiakat kérdeztünk meg a témában. Arra voltunk kíváncsiak, növesztik-e vagy csupaszon hagyják szőrzetüket a csajok, hogy a pasik és a leszbikusok melyiket szeretik jobban, örülnek-e a szőrös divatnak, vagy sem. A Velvet nem reprezentatív felmérésének végeredménye: a pasik többségének kell a szőr, a leszbikusoknak nem.

A pasik többségének kell a szőr

"Én azt szeretem, ha van ott szőr, legyen, legalább egy kis csík. Azt nem szeretem, ha teljesen csupasz, de azt sem, ha a lényegi részeknél is szőrös. A nő legyen szőrös" – nyilatkozta a 39 éves Zoltán a Velvetnek, amit alátámasztott Anna, a 32 éves Velvet-olvasó is. "Amikor 30 lettem, akkor gondolkoztam el azon, hogy ne legyek teljesen szőrtelen, elvégre is már nő vagyok, nem lány. Azt tapasztaltam, hogy a pasik sokkal jobban szeretik így, mindig meg is jegyzik."

A megkérdezett tíz férfiből, hárman válaszolták azt, hogy partnereiket teljesen csupaszon szeretik, a többiek pedig csak módjával kérnek belőle, a legnépszerűbb a leszállópálya fazon, azaz a lényegi résznél meztelen, szeméremdombon pedig egy kis csík. "Max képen szeretem ha csupasz, egyébként pedofilnak érzem magam attól. Szerintem ez annyira lényegi kérdés körülbelül, mint hogy milyen színű a csavar egy biciklin" – adta válaszul az egyik megkérdezett 29 éves férfi. A hetvenes évek pornófilmjeiben látott totál szőrös muffal egyik megkérdezett sem kívánja magát szembe találni.

Változó, hogy a csajok milyenre fazonírozzák intim szőrzetüket

A megkérdezett tíz csajból változó, ki hogyan viseli magát a lába között, egyiküket sem érdekli, hogy mi a divat. A saját kényelmüket tartják fontosnak. "Amikor először szexeltem, teljesen tapasztalatlan voltam intimszőr témában, nem tudtam, hogy ez számít. Márpedig egyes férfiaknál különösen. Az első pasim mély nyomokat hagyott bennem. Amikor meglátott ott, csak annyit tudott mondani, hogy ekkora őserdőt ő még nem látott, majd röhögött" – mondta a Velvetnek a 27 éves Ági, akinek csak ahogy ő mondta, pici csíkja azért van, mert a kisiskolás csupaszságot nem bírja. "Szex közben is sokkal jobb így, a pasimnak is sokkal jobban tetszik. Volt olyan pasim, akit meglepett, mert minden nője szőrös volt előttem, de aztán megtetszett neki a dolog. Sosem kérték, hogy legyek szőrös."

A válaszadó csajokat egyáltalán nem érdekli, mit gondolnak, mit igényelnek a pasik, egyiküket sem kérte meg soha senki arra, hogy növessze, vagy hogy teljesen szedje le intim szőrzetét. Van, aki szerint túl van lihegve ez a kérdéskör, van, ami van és kész.

A leszbikusok viszont nem kérnek a fanszőrzetből

"Nekem a szőrös punci gondolatától a hátamon áll fel a szőr. És ez nem valami intim divathóbort manifesztuma. Az én szexuálisan felépített folyamatomba nem fér bele, ha a gyönyör egyik középpontja felé közeledek, és az isteni finom illatú és simaságú bőr, nedv illatot megakasztja egy kelletlen, nem jó tapintású bozont. Mint amikor gyerekkorunkban csúszkáltunk egy természetesen kialakított jégúton a cipőtalpunkkal és a vége hirtelen megszakad, betonná válik és megtorpanunk – arcra is eshetünk" – nyilatkozta a 28 éves leszbikus olvasó, és hozzátette, a szőrös nemi szerv körülötti világ sem az övé. "Milyen helyes dolog a lepedőn vagy a kádban mások intim kurflijaira akadni, nem beszélve a kínos köpködést a legszebb percek alatt/után." A megkérdezett öt leszbikus mindegyike a szőrtelen nőre esküszik.