18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A mandarintól isteni, a haltól émelyítő a sperma

2012.02.22. 21:50
Az egyik Velvet-olvasó négy hétig tesztelte pasijával, hogyan változik a sperma íze a különböző ételektől és italoktól. A végeredmény az lett, hogy a pezsgőtől azonnal finomabb a sperma, a mandarintól már estére megváltozik az íze. A felvágottak - főleg a párizsi - és a halételek azok, amiket a tesztalany borzasztónak érzett.

A lenyelni-nem nyelni örök kérdéskör a méret mellett, csakúgy, mint az, hogy szőrös vagy szőrtelen legyen a punci. A nyelés kérdése van akiknél valóban nagy mértékben befolyásolja a párkapcsolatot, de olyan is van, aki azt vallja, az Isten a spermát nem a gyomorba teremtette. Egy biztos, a szex akkor jó, ha mindkét félnek élvezetes és kielégítő, ehhez pedig hozzátartoznak a testnedvek, melyek finomabb ízéért sokat tehet az ember.

A lenyeléshez a sperma íze is tényező, most egy szubjektív tesztet teszünk közzé erről: az egyik Velvet-olvasó négy héten át tesztelte pasijával, milyen hatással vannak a különböző ételek és italok a spermára. Különösebb motivációjuk nem volt a tesztre, valahol hallottak a mandarin áldásos hatásairól, amiatt próbálták ki. Annyiszor szexeltek, ahányszor csak tudtak, hetente többször is egymásnak estek. A teszt végeredménye az lett, hogy a pezsgő azonnal csodát tesz a sperma ízével, a halételeket pedig érdemes kerülni a randin. Végeredményként még azt is elkönyvelték, hogy a tesztalany, Kata gyomra ugyanúgy fájt a spermától, mindegy, mit evett a pasija.

tk3s 12750015

A mandarin és a pezsgő jó, a hal és a párizsi borzasztó

"A legjobb a mandarin. A hatása azonnali, már aznap este érezhető az ízén. A narancs sem rossz, csak néha kicsit keserűvé teszi, arra nem jöttünk rá, hogy miért csak néha" – írta meg a Velvetnek a 31 éves Kata. Hozzátette, a narancsos tic-tac is finomabbá teszi a spermát, kicsit édesebb lesz tőle az íze. "A pezsgő csodákat tesz, ráadásul azonnal, tehát mindenképp ajánlom randi előtt." A sperma kellemetlen mellékízét a tejtermékben gazdag táplálkozás is elveszi.

A húsmentes étkezés nagyon sokat számít, de csak napokkal később érezhető a hatása, írta meg Kata a Velvetnek. "A legrosszabb a felvágott, ha párizsit evett, a közelébe se menjen senki. A sör nem, de a rövidek sokkal rosszabb ízűvé teszik. A haltól a legeslegrosszabb, attól hányingerem lett."

A hagyma, banán és alma nincs különösebb hatással

Tervezték, hogy pár napra a dohányzást abbahagyja a pasiija, de ez nem jött össze, ezen a fronton nincs tapasztalatuk. A hagyma hatását, ízét egyáltalán nem érezte Kata a pasiján. "A banán, alma vagy nincs hatással, vagy csak én nem vettem észre. Érdekes módon a hagyma hatása egyáltalán nem volt érezhető" – írta Kata, aki azt tapasztalta, hogy a fűszeres kaja is érezhető a spermán, de hogy mennyivel teszi jobbá vagy rosszabbá, az ételektől is függ. Ő azt érezte, hogy az indiai kaja javít az ízen.

"Az a tanulság, hogy körübelül úgy változik, mint az ember természetes szaga, annál jobb a helyzet, minél kevesebb mérget visz be a szervezetébe a férfi" – foglalta össze Kata, aki nem nyelte le mindig az egészet.

Ez van a spermában

A sperma C-vitamint, kalciumot, klórt, koleszterint, citromsavat, keratint, fruktózt, tejsavat, magnéziumot, nitrogént, foszfort, káliumot, nátriumot, B12-vitamint és cinket is tartalmaz. Továbbá van benne 150 mg protein, 11 mg szénhidrát, 6 mg zsír, 3 mg koleszterin. /Forrás: Wikipédia/