Számos tévhit él arról, hogy milyen összefüggés lehet a férfiak farokmérete és különböző testrészeik között - láb, orr, kéz. Készítettünk egy kalkulátort, amin megnézheti, körülbelül mekkorára tippelik a nők a méretét.

Kis ember nagy bottal jár, ha a férfinek nagy az orra, nagy a farka, ha nagy a lábmérete, egész biztos nagy a farka – ehhez hasonló tévhitekkel próbálják megtippelni a nők, mekkora méretekkel rendelkezhet az áhított hím. A szenvedély foka is leolvasható állítólag a férfiakról, az terjed közszájon, hogy a vastag, húsos ajkú férfiak tüzesek és szenvedélyesek, míg a vékony ajkú férfiak barátoknak valók. Még a hajszín is összefügg a szexuális aktivitással egyesek szerint: előnyt élveznek a barnák és a vörösek.

Ezekben a tévhitekben semmilyen igazság nincs, pontosabban ha lenne, akkor egyetlen férfitípusnak lenne csak hatalmas farka, a majomtestalkatú, barna hajú, nagy orrú, nagy lábú hobbitoknak. A különböző testrészek és a farokméret között véletlenszerűen lehet csak összefüggés. Az alábbi kalkulátorral megnézheti, a nők mekkorára saccolják a méretét, azaz milyen méretűnek kellene lennie, ha lenne igazság a fent írtakban. Válassza ki, milyen az orra, a lábmérete, a szája és a testalkata, a végeredményben megtudja, mekkora farka lehet első ránézésre. A kategóriákat Dr. Petra Boynton szexedukátor egyik tanulmányából kreáltuk, eszerint az átlag pöcsméret (erektált állapotban természetesen) 13-15 centiméter, ebből indultunk ki. Átlag felettinek a 15 és 18 cm közöttit értjük, a méretes farok 18 centitől számítjuk. Az átlag alatti, azaz a kicsi farokméretet pedig 7 centitől mérjük. (A magyar férfiak a világ pöcsméret térképe szerint kicsivel az átlag felett vannak a 16,5 centijükkel.)

 
 
 
 

Farokméret-kalkulátor

  • Orr:
  • Láb:
  • Ajkak:
  • Testalkat:
 

"Tizenkét -tizenhárom éves voltam, amikor megmértem vonalzóval a farkam. Az embernek ezt fontos megtudnia. Egy ismerősömnek volt otthon tolómérője, ő azzal mérte" – mondta a Velvetnek a 26 éves Tamás, aki magas, az orra egyáltalán nem hatalmas, és a lábmérete is átlagos. Farokméretét nem árulta el centire pontosan, annyit mondott, hogy az átlagosnál (13-15 centi) valamivel nagyobb. Hozzátette, szerinte a farok méregetés valami olyasmi a fiúk életében, mint a lányok versenye, hogy ki menstruál hamarabb. Az iskolában aztán megosztották egymással, kinek hány centi, bár szerinte mindenki hazudott, és kerekített. Az azonban máig vitatott, honnan kell számolni a farok méretét, a heréktől vagy a has aljától.