18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A nagy farok is lehet inkább átok, mint áldás

2011.08.07. 20:15
Nemcsak a mikroméret, de a túlméretes farok is lehet a szexuális élet megkeserítője – derült ki az olvasói levelekből. A hatalmas szerszám sokszor tud fájdalmat okozni, és akár irányíthatatlanná is válhat, ha nem tapasztalt fél bánik vele. Síkosító, redukált pózok, az irányítás átadása, sok türelem és odafigyelés a megoldás.

Adtunk már csajozási tippeket kis farkú pasiknak, sőt, pontokba szedtük azt is, mit ajánlatos tenni egy nőnek, ha nyúlfarknyi problémával kerül szembe. Alig esik szó viszont arról, mi történik akkor, ha a másik véglet okoz némi problémát egy kapcsolatban. Igen, problémát: a méretes farokkal rendelkezők számára ugyanis adottságuk nem minden esetben áldás, és a hiedelmekkel ellentétben a csajoknak is csak addig nagy a szájuk, míg közelebbről nem találkoznak vágyaik netovábbjával.

Kitűnő példa erre egy korábbi levél arról, mennyire rémisztő tud lenni egy hatalmas farok: olyannyira, hogy olvasónk meg is futamodott a feladattól. A 33 éves Emőke viszont bevállalósnak bizonyult, ám meg is gyűlt a baja partnere méretével:

Fájt, teszetosza volt az egész

giant penis-statue1

"Legelőször örültem annak, hogy végre egy olyan pasival hozott össze a sors, akiről eddig csak felnőtt mesékben hallottam. A szexuális élmény viszont nagy csalódás volt a számomra, egyszerűen összeférhetetlenek voltunk. Hiába nedvesedtem be szokásosan, a pasim nagyon nehezen tudott belém hatolni, és nem is tudott teljes hosszában, mert az már fájdalommal járt számomra. Ráadásul, mintha irányítani sem tudta volna rendesen a farkát, olyan teszetoszára sikeredett az egész menet. Az eset óta két dologtól tudok rettegni az ágyjelenet előtt: hogy vagy túl kicsi, vagy túl nagy pöccsel találkozok szembe" - számolt be élményéről.

Nem áldás: csapás

"Amióta csak szexuális életet élek, gondot okoz a 26 centis farkam" – írta a Velvet egyik olvasója, a 31 éves Ádám. "Középiskolában még jó volt vele dicsekedni az öltözőben, meg a wc-ben villogtatni, aztán, amikor oda került a sor, hogy használni is kellett, már egyáltalán nem tűnt áldásnak a dolog, sőt, kisebbfajta csapásként élem meg még mindig. A lányok ugyanis minden egyes alkalommal szó szerint megrémülnek, amikor kiderül, mekkora mérettel rendelkezem, és aki bele is megy a játszadozásba, még annak is gyakran tudok fájdalmat okozni" - mesélte Ádám.

A méreti dolgok a legnehezebben áthidalhatóak

Szakember szerint a férfiaknál természetes, hogy a nagy péniszt irigylik és vágynak arra, hogy nekik is olyan méretű legyen. (Átlagon felüli nagy méretről akkor beszélünk, amikor a farok hosszban 25 cm feletti és átmérőben 7 cm feletti.) Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint viszont tény, hogy nem biztos, hogy ez az álmodott, mindenki számára tökéletes méret.

sex-small-penis-illo-1109-lg

„Ha nagyon méretes a pénisz, akkor fontos, hogy erről időben tájékoztassa a partnerét, ugyanis méreti dolgokban a legnehezebben áthidalható, ha a nőnek pici kislány-méretű a vaginája, a férfi pedig nagyon nagy pénisszel rendelkezik. A nők nem igazán szeretik a nagy méretet, ugyanis nem annyira szexcentrikusak, és sok idő kell ahhoz, hogy a nedvesedés és a vágy révén megfelelő méretre kitáguljon a vagina. És nincsenek is mindig készenlétben, így a spontán helyzetekben a nagyon nagy méret nem jelent örömet.”

Síkosító, redukált pózok, türelem a megoldás

Veres András, leszerelt pornószínész szerint egyébként mindenféle gond áthidalható megfelelő mennyiségű türelemmel és odafigyeléssel: "Átlagon felüli mérető faroknál figyelni kell arra, hogy a nő ne legyen teljesen kiszolgáltatott helyzetben, például ilyenkor a kutyapóz egyáltalán nem kényelmes a számára, sőt, fájdalommal járhat. A legjobb ilyenkor hagyni, hogy a nő helyezze be saját magának a faszt, illetve a ritmust is ő diktálhassa. Ilyen esetekre is nagyon jó találmány a síkosító, ha pedig a férfi azt hiányolja, hogy nem csúszik be neki tövig a punciba, aktus közben rá lehet markolni a farok tövére, vagy egy farokgyűrű is megteszi."