A Jóbarátok Phoebe-je a házasságig várt, Anthony Kiedis 12 évesen az apja nőjével csinálta életében először. Marilyn Manson 16 évesen egy domboldalon csinálta először, és csak arra emlékszik, milyen szőrös volt a csaj.

Anthony Kiedis, Marilyn Manson és Steven Tyler hamar túlestek ezen

A Red Hot Chili Peppers énekese, Anthony Kiedis az apja nőjével veszítette el a szüzességét, 12 évesen. Állítólag apuka nagyon készséges volt, és azonnal átpasszolta akkori nőjét a fiának, még be is rendezte szépen fia első légyottjához a szobát. Marilyn Manson egy domboldalon tette magáévá 16 évesen élete első nőjét, Tinát. Az énekesnek csak annyi maradt meg, hogy viszonylag hamar a lényegre tért, és hogy a lány iszonyú szőrös volt. Steven Tylerben az évek során szinte semennyi szép emlék nem maradt, csak arra emlékszik, hogy utána meg kellett mosnia a farkát a sok nedvtől. Jáksó László ezzel szemben hónapokig várt, hónapokig csak csókolózott a lánnyal, hónapok teltek el, amíg lépésről lépésre haladtak, majd végül mindketten elvesztették a szüzességüket. A csajok közül sokan fontosnak tartják, vagy valaki olyannak adják a szüzességüket, aki megérdemli, hogy szüzen menjenek férjhez. Van, aki ezt később megbánja.

Lisa Kudrow, Brooke Shields és Soma Mamagésa sokáig szüzek akartak maradni

Brooke Shields 22 éves koráig várt ezzel, és megbánta, hogy nem feküdt le másokkal korábban. A Health magazinnak azt nyilatkozta évekkel ezelőtt, hogy csak azért hajtott fejet a szexre 22 évesen, mert nagy volt rajta a nyomás – 11 éves kora óta színészkedik, így az emberek, főleg a média előtt vált felnőtté. A Jóbarátokból ismert Phoebe nem adta oda magát senkinek, és szüzen ment férjhez. Azt nyilatkozta, nagyon értékesnek tartotta a szüzességét, amit nem adhatott csak úgy oda valakinek. Soma Mamagésa a Velvetnek elmondta, ő örök életére szüzességet fogadott magának, de ez nem tartott sokáig.

“14 évesen teljesen komolyan gondoltam, vérszerződést kötve magammal, felvágva a mutatóujjamat, leírva a papírra, hogy egész életemre szól szüzességi fogadalmat teszek. Ebbe a játékba nem megyek bele, én a művészet oltárára áldozom a teljes szexualitásomat. Ehhez képest jött gimnáziumban a szerelem, kettővel fölöttem járt a srác. Már az első gimiben kiszúrtam, hogy ő a legszebb fiú az egész gimiben. A második évben lettünk barátok, két éven keresztül barátkoztunk, ő akkor már elment, katona volt. Leveleztünk, és egy alkalommal írta, hogy hazajön Hajdúnánásra. Akkor úgy gondoltam, hogy eljött a nagy pillanat. Közben én jártam egy fiúval, akivel volt petting, ujjazás, ami nekem olyan fájdalmas volt, hogy bár nem véreztem, de úgy gondoltam, hogy az a fájdalom volt a szüzességem elvesztése. Mondtam is a szerelmemnek, aki hazajött a katonaságból, hogy szerintem már nem vagyok szűz, mert pettingeltem egy másik fiúval, ami nagyon fájdalmas volt. Akkor ő kitalálta, hogy menjünk el a nyaralójukba, de a szülei valamiért nem adták oda a kulcsot. Aztán jött az ötlet, hogy akkor menjünk le a bérházuk alján lévő pincébe. Leterítettem a farmerdzsekimet, és hát egy rémálom volt, minden szempontból. Fizikailag, érzelmileg, mindenhogyan. Utána olyan önundort kaptam, hogy másnap bementem a református paphoz, hogy tisztulni akarok. 17 éves voltam” – nyilatkozta a Velvetnek Soma, aki az április elején megjelenő Tiszta szex című könyvében bővebben ír erről.

Soma a 17 éves korával az átlagot képviseli, Judy Nero például már az általános iskola nyolcadik osztályában elvesztette a szüzességét.