A pénisz szögét és vastagságát képes megnagyobbítani az a sokat keresett brit plasztikai sebész testvérpár, akik saját maguk kifejlesztette módszerrel operálnak. Egyikük már túl van 3000 pénisznagyobbító műtéten, évi 200 farkat vág meg. Módszerét biztonságosnak tartja, de óva int az olyan kóklerektől, akik tejesdobozban tárolt szilikonnal nagyobbítanak péniszt.

Egy nagy  Maurizio és Roberto Viel plasztikai sebészeket és egy szilikonos csajt ábrázoló festmény fogadja a pácienseket az orvosok rendelőjében. A Teremtés című képet látják meg először azok a férfiak is, akik - egyre nagyobb számban - pénisznagyobbító műtétre érkeznek ide - írja a brit Independent. Egyre nagyobb ugyanis az igény a nagyobb farokra, amit a mindenhonnan egyre nagyobb mennyiségben elérhető pornóval magyaráznak.

Roberto Viel elmondta, ebből a tendenciából ő úgy profitál, hogy évi 200 pénisznövelő műtétet hajt végre. A módszertanról is beszélt: elnyesi azt a vaskos inat, ami a merev péniszt tartja, majd kimetsz egy darab húst a szeméremcsontot fedő rétegből. Ezzel az erekció méretét ugyan képtelen megnövelni, de annak szögén tud módosítani.

Egy kis zsírt is kiinjekciózhat a sebész a hasból, majd a pénisz tetejére tolja be, megnövelve azzal a vastagságát. Egy másfél órás procedúra helyi érzéstelenítéssel történik, és 5000 fontba (1 millió 856 ezer forintba) kerül.

Egymáson gyakorolt a két sebészfivér

Roberto Viel és testvére, Maurizio Milánóban tanulta ki a szakmát, majd Franciaországban és az Egyesült Államokban trenírozták magukat. Ezután Londonban alapították meg a London Centre for Aesthetic Surgeryt, azaz az Esztétikai Sebészet Londoni Központját. Maurizio ennek a dubaji fióksebészetét vezeti. A két testvér több plasztikai műtétet egymáson is begyakorolt, aminek eredménye az lett, hogy még inkább hasonlítanak egymásra.

A pénisznagyobbítás most már a munkáik felét alkotja, fontmilliókat hozva nekik. Roberto Viel elmondása szerint 1991 óta 3000 ilyen operációt hajtott végre. A siker nem csoda, Nagy-Britanniában kevés plasztikai sebész vállal be pénisznagyobbítást. A műtét kockázatos is, és a páciensek sokszor nem elégedettek a végeredménnyel. Viel azonban tagadja a kockázatok létét: "Kifejlesztettem és tökéletesítettem egy technikát, amit különböző sebészetek sebész technikáiból gyúrtam egybe" - magyarázta Viel, aki olyat nem vállal, amit nem tud megcsinálni.

Szilikoninjekció tejesdobozból

A páciensei mindenféle korosztályból jönnek, és persze a foglalkozásuk is szóródik. Van, aki az önbecsülését akarja helyreállítani, hogy ne egyszerű, átlagos farka legyen. Sokuknak azonban komolyak az önértékelési problémáik: van, aki nem megy sportolni, mert előtte-utána át kell öltözni, és nehogy meglássák mások azt, amit ő szégyell a gatyájában hordani.

Ezért gyakran engedély nélküli, stikában praktizáló sebészekhez fordulnak, akik akár 120 fontért (kb. 44.500 ft-ért) szilikont ültetnek be nekik. Egy férfi például azt találta ki, hogy megnagyobbíttatja a heréit. A kókler sebész, akit felkeresett, szilikont fecskendezett belé (amit egy tejesdobozban tárolt előtte), és a férfi heréi úgy megdagadtak, hogy azonnali orvosi beavatkozásra lett szüksége.

A farokműtétek indítékairól és áráról szóló korábbi cikkünket itt olvashatja.