A hazai felnőtt tartalmú blogokat két típusra lehet osztani, vannak azok a blogok, ahol a szerzők saját élményeikről, fantáziájukról írnak mindenféle hangulatkeltő kép nélkül. És vannak azok a blogok, ahol csak pucsító, csöcsös csajokat posztolnak valamilyen tematika alapján.

Erotikus és szex témájú posztot szinte mindenki ír a saját blogjára, olyan blogokból azonban amik kifejezetten csak szexről vagy pornóról szólnak, már jóval kevesebb van Magyarországon. A külföldi blogokkal szemben itthon még mindig a szöveg dominál.

Nagyjából két típusú szex témájú blogot lehet megkülönböztetni, az egyik, amihez semmilyen szöveg sincs, csak szimplán csajok képeit látni valamilyen tematika szerint. A másik típusra a leírás jellemző, fantázia vagy épp saját élmény leírása, ezekhez azonban hangulatkeltő képek nemigen társulnak. A pornó blogokra leginkább a közönségesség jellemző, továbbá a hülyeség, elvégre van bőven hazai pornó (is), amiből lehet válogatni.

Erotika a filmekben blog

A blog szerkesztője semmi mást nem csinál, minthogy kirakja azokat a szexjeleneteket, amiket a filmekben lát. A Felkoppintva című filmben dolgozott hasonló ötleten a főszereplő, csak ő a mainstream filmekben látható csöcsöket akarta összegyűjteni egy oldalra. A blog igen népszerű.

Csupasznős tematikus blogok: Puceráj, Gingergirls blogok

A meztelen nős, pucsító nős, szép bugyiban, melltartóban pózoló nős blogokból bőven találni hazait is, a Puceráj blogon, ami 2008 óta létezik, főleg ázsiai lányokat látni, a Gingergirl blogon pedig vöröshajú, szeplős csajokat. Mindkettő szép gyűjtés.

Törté-Net - erotikus történetek

A Törté-Net igazi régi motoros, a legnagyobb, csak magyar nyelvű erotikus történeteket gyűjtő oldal, ahol nem egy, hanem több ezer szerző osztja meg - kitalált vagy valós - erotikus történeteit, gyakorlatilag kimeríthetetlen forrása a történeteknek.

Swinger naplója

"Elmosolyodom és 'A'ra nézek, aki elkezdi levenni az alsóját. Először 'A' ízleli meg, majd odakínálja nekem a farkát és hol közösen, hol külön-külön szopjuk" – a Swingernőci naplójával folytatjuk a sort. A blog szerzője konkrét dugásokról ír, pontosabban csak és kizárólag azokról ír. Hogy fantázia, vagy mindez meg is történik vele, homály, mindenesetre aki valaha fantáziált már hármasszexről, szeretni fogja a blogot.

Szex-kalandok

Egész új, pár hónapos a Szex-kalandok, a szerző a saját élményeiről ír a szüzesség elvesztésétől kezdve a férjével való szexen át mindenről, ami csak eszébe jut. A stílusa egyszerű, az ujjazós és dugós sztorik mellett a barátnőkkel való bulizás, az anyaság és a házas élet történeteiről is olvasni.

Pornólover blog

A blogon csak pornó van, azokból is főleg hazaiak, továbbá hazai pornószínésznőkről is lehet olvasni, és még Kovi interjú is akad a posztok közt. Főleg hardcore pornót, olykor közönségesebb, érthetetlenebb és undorítóbb fajtát is kirak a szerző, akinek a The girl with the million dollar legs című pornó volt élete első pornófilmje – állítása szerint az összes jelenetét kívülről fújja.

+1 Mindennappéntek tumbli

Mindenképp szót kell ejteni a hazai tumblr-csajokról, pontosabban arról a blogról, ami összegyűjti a tumblis csajok ilyen-olyan, saját magukról posztolt fotóit. A Mindennappénteken főleg dekoltázst és duckface-t látni, akad azért miniszoknyás, csipkebugyis, tornázós, kiscicás, ágyban fetrengős, pucsítós kép is bőven.