A valóságshow-szereplő csak csajos jeleneteket vállal, három pornófilmet forgatott az Aranypart vége óta, és többek közt azért csinálja, mert jobban keres ezzel, "mintha reggeltől estig a szoláriumban állna". Fiú-lány műsort nem vállal, azt még az elején megfogadta.

Lassan egy éve, hogy elindult az Aranypart, amiben szerepelt Beki, ő volt az a szereplő, aki majdnem Éden Levié lett, de aztán mégsem, és akinek a műsor végén megrepedt a csigolyája. A valóságshow-s három pornófilmet forgatott az Aranypart óta Becky néven, a napokban az internetre került leszbis castingvideója új film. "A műsor után, amikor kijöttem, elmondtam, hogy pornóztam, és hogy pornózom is, nem titok, hogy én ezt csinálom. Emellett erotika show-kon is fellépek. Csak szólót és leszbit csinálok, fiú-lányt semmiképp nem" – mondta a Velvetnek Aranypart Beki, aki Szandikával együtt is leszbizett a németországi erotika vásárokon. "Mondhatnám azt, hogy annyira a pénz miatt, hogy valaki kényszerített, és a töbi ilyen dumát, amivel a lányok takaróznak, de nem fogom. Nekem olyan időszaka volt az életemnek, amikor ez belefért. És ameddig belefér a szóló és lány-lány, addig csinálom. Fiúsat nem vállaltam régen sem és most sem. Nagyon kevés ilyen munka van, a fiú-lányosat keresik. Ha van ilyen munka, akkor vállalom."

A most már szőke hajú exvalóságshow-s a Velvetnek azt is elmondta, eleinte élvezte azt, amit csinál, de ma már csak munkaként tekint a leszbipornóra és a táncra. "Annyira nem kellett a pénz, de nyilván jobban keresünk vele, mintha reggeltől estig állnánk egy szoláriumban vagy ilyesmi, igazából érdekelt a dolog, azért vállaltam" – tette hozzá, és arról is beszélt, hogy az első castingjára úgy ment el, ha nem tetszik neki, vagy rossz élménye lesz, nem a felnőttiparban fog dolgozni. Hogy milyen Aranypart Beki, a nyúltulajdonos leszbipornósként, ide kattintva megtekintheti. Aranypart Beki volt a legidősebb a valóságshow szereplők közt, az adatlapja szerint az ideálja Marilyn Monroe, és nagy álma, hogy egyszer híres írónő lesz. Állítólag egyszer nagyon megbánta, hogy befestette a haját szőkére, a műsorban barna hajjal lehetett látni, a castingvideóján pedig ismét szőkén.