Tizenhat percet bíbelődik a magyar az előjátékkal, többek közt ez derül ki a Durex Jóléti Kutatásból. Az aktusra szánt húsz perccel és az előjátékkal a középmezőnyben vagyunk nemzetközi szinten, azonban orgazmusban az elsők vagyunk a világon: a felmérésben résztvevők 78%-a válaszolta azt, hogy majdnem vagy minden alkalommal van orgazmusa.

Előjátékban a középmezőnyben van a magyar

Nemzetközi átlagban jók vagyunk szex terén, legalábbis az óvszergyártó kutatásából ez derült ki. A nemzetközi Durex Jóléti Kutatás eredményei szerint a magyarok alkalmanként átlagosan 16,7 percet töltenek az előjátékkal, ezzel csak két másodperccel maradunk le a nemzetközi átlagtól. A szexre a magyarok 20,2 percet szentelnek, állítólag ezzel magasan ráverünk a nemzetközi átlagra, ami 19,2 másodperc, átlagosan pedig hetente egyszer szexel a legtöbb magyar.

Az előjátékra a görögök fordítják a legtöbb időt, ők átlagosan 21,2 percet törődnek partnerükkel szex előtt. Szorosan utánuk a brazilok következnek (20,8 perc) majd a mexikóiak (20, 5 perc). A legkevesebbet a thaiföldiek bíbelődnek a ráhangolódással, mindössze 11,2 percet. A hongkongiak és a malajziaiak is viszonylag kevés időt fordítanak erre. A magyarok az előjátékban a középvonalban vannak a 16,7 perccel a felmérés szerint. Arról, hogy az előjáték mit is takar pontosan, orál a pasinak, orál a nőnek, kézimunka, esetleg kölcsönös orál, vagy hogy az előjátékban beleszámolták-e a buszutat hazafelé, nem tudni pontosan. Ahogy azt se, stopperral mérték teljesítményüket a résztvevők, vagy csak hasraütésszerűen válaszoltak a kérdésekre.

A magyar átlagosan húsz percet szexel, és szinte mindig elélvez

A kutatás szerint a magyarok többsége átlagosan hetente legalább egyszer szexel, ezzel az európai átlagot meghaladja, és átlagosan 20,2 percet szán a szexre. A felmérésben résztvevő magyarok 78%-a állította azt, hogy hetente legalább egyszer szexel, és mindössze csak a 4%-uk válaszolta azt, hogy havonta egyszer csinálja. Hogy mennyi ideig tart a szex maga átlagosan, kontinensenként is látható. A legtöbb időt a dél-amerikaiak töltik szexszel, átlagosan 23,8 percig tart náluk az aktus. Az ázsiai országok lakosai húsz percet szexelnek, Afrikában ez a szám 19 perc, Európában 18,8 perc, az utolsó a sorban Észak-Amerika (16,1 perc).

Furcsa kettősség, hogy míg a hongkongiak nem sokat bíbelődnek a felvezetéssel, ők dugnak a legtovább, átlagosan 29,4 percig, ami állítólag duplája a franciák teljesítményének. A brazilok 27,2 percig csinálják, a svédek 26,2 percig, a britek 14,5 percig, a japánok 14,6 percig. A legsűrűbben az európaiaknak van orgazmusuk, a magyarok 75%-a él át orgazmust majdnem vagy minden alkalommal, ezzel az első helyen állunk. A görögök és a spanyolok (70-71%) csak utánunk következnek. A legkevesebb orgazmusuk a felmérés szerint a kínaiaknak van, a válaszadók 23%-a elégül ki mindössze, őket Dél-Korea (25%) és Malajzia (28%) előzi meg.