18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öt ok, amiért a nők nem akarják a hármasszexet

2012.08.25. 21:28
Általános és gyakori kérdés a férfiaktól, hogy partnerük miért is nem hajlandó bevonni egy másik nőt a szexbe, amikor tisztában van azzal, hogy ez a pasi minden álma, illetve ez minden pasi álma. Mivel az átlag kapcsolatban még mindig nem divat a kommunikáció, és a férfiak otthon a "mert nem és kész" válaszon kívül nem igen kapnak más magyarázatot az elutasításra, összeszedtük a legalapvetőbb okokat, amiért egy nő nem akar másik csajt látni a közös ágyban.

Prűd, szemérmes

Egyszerűen szégyenérzetet váltanak ki belőle az illembe és a szokásokba ütköző dolgok - ez lehet lehet neveltetés, vagy akár vallás kérdése is. "Nem tartom normális dolognak az ötlet felvetését sem, szerintem a szex két ember dolga, a hármasszex kívül esik az erkölcsi normáimon. És ez nem álszenteskedés: nem is érdekel a dolog, fel sem merült bennem soha ennek a lehetősége" - fogalmazott 35 éves olvasónk, Edina.

Féltékeny

Megvan benne a vágy és a hajlandóság, de semmiképp sem olyan partnerrel, akihez szoros érzelmi szálak fűzik. Egy szerelmes nő általában nem akar osztozni a pasiján, ha pedig mégis megvan benne a kíváncsiság, előjönnek a komplexusok: mi van akkor, ha az a másik nő majd jobban teljesít az ágyban, mi van akkor, ha a pasi vele látványosan többet foglalkozik majd, és mi van akkor, ha esetleg még egymásba is szeretnek? "Férjemmel sokat beszéltünk egy hármas lehetőségéről, ám annyi szabályt állítottam fel, hogy végül még neki is elment a kedve az egésztől. Egyrészt nem akartam olyan csajt bevonni, akit ismerünk, és akár a későbbiekben fel tudja vele venni a kapcsolatot. A netről én akartam kiválasztani a nőt, aki természetesen nem lehetett nálam szebb és jobb alakú, és azt is megszabtam, hogy őt nem dughatja meg, csak engem. Ezek után persze még mindig fennállt a lehetősége annak, hogy menet közben meggondolom magam és ordas hisztit csapok, így inkább hagytuk a francba a dolgot" - mesélte a 42 éves Marianna.

Már próbálta és nem jött be neki

Vannak olyan nők is, akik nagy kedvvel és kíváncsisággal ugranak bele a gruppenszexbe, ami végül nem egészen úgy sül el, ahogyan azt ők elképzelik. Ebben az esetben is teljesen felesleges a noszogatás és erőszakoskodás, főleg, mert még csak azt sem lehet neki mondani, hogy: "Nem mondhatod olyanra, hogy nem jön be, amit még ki sem próbáltál." 23 éves olvasónk, Orsolya két éve van túl egy hármasszexen: "Erőltetett és unalmas volt, semmi izgalmat nem találtam benne. Az egész éjszaka után az vigasztalt, hogy már ezt is kipróbáltam, nem kell úgy meghalnom, hogy nem tudom, milyen, de köszönöm, több ilyenre nem fog rávenni senki."

threesome

Undorodik a nőktől

Az egyre szaporodó divatleszbik és a statisztikai felmérésekkel szemben - amiben állítják, a nők zöme biszexuális - még mindig élnek színtiszta hetero csajok ezen a Földön, akik szexuális orientáltságukból kifolyólag nemhogy nem kívánják a női testet, de egyenesen undorodnak tőle. "Még egy két pasi plusz egy nő felálláson elgondolkodnék (azt meg persze a férjem nem akarja), de kiver a víz, ha belegondolok egy olyan szituációba, hogy hozzá kell érnem egy nőhöz. Tudom, hogy ez a mai világban ciki, de ez van, nem tudok ezzel az érzéssel mit kezdeni" - magyarázta a 32 éves Katalin.

Fél a nemi betegségektől

Sajnos a legtöbb esetben még mindig a nemi betegségtől való félelem az utolsó szempont, ha két ember nem fekszik össze csak úgy. A gruppenszexesek világában pedig jóval több az esélye bármilyen fertőzésnek, főleg, ha a nőkről van szó: "Egy pasival meg lehet oldani a védekezést oldani a gumival, egy-egy futó kalandom alkalmával én még azt is megköveteltem, hogy szopásnál a farkukon legyen a kondom. De nőknél a nyalás esetében kivitelezhetetlen a védekezés (az erre kitalált fóliák szart sem érnek, használat közben alig éri inger a csiklót), a szifilisz kórokozói pedig a szájüregben is a torkban is megtalálhatóak" - foglalta össze félelmeit a 28 éves Erika.