Jóval a rendelkezésre álló idő előtt végzett a matek érettségijével, ezért inkább kielégítette magát a vécén egyik olvasónk. Az eset persze nem egyedi, biztosan van mindenkinek egy sztorija igazán fura helyzetről, amikor magához nyúlt: HÉV-en, szomszéd lánnyal babázás közben, tizenkét ágyas hálóteremben, párja mellett, titokban. Olvasói beszámolók.

Nemcsak pornósok és nemcsak pénzért, de átlagemberek is maszturbálnak fura helyen és/vagy fura szituációban. Vannak, akiket izgatnak az extrém helyzetek, és vannak, akik akaratlanul csöppennek bele a történtekbe. Vagy csak egyszerűen nem érdekli őket semmi más, ha a kielégülésről van szó. Olvasói beszámolók következnek.

Színdarab próbája alatt

„Egy középiskolai színházi darabban a szerepem szerint egy lomtalanított szekrényből kialakított koporsóban kellett egy csomó ideig feküdnöm. Az egyik próba alkalmával annyira unatkoztam, hogy kénytelen voltam végül recskázni egyet" – mesélte a 25 éves Lajos.

HÉV-en

„Általános iskola vége lehetett, hetedik-nyolcadik osztály. Későn jártam haza valami esti foglalkozás miatt, heti egyszer. Általában üres volt a szerelvény, vagy kocsinként egy-két ember. A vagon végében (MX szerelvény, a kockák kedvéért) volt olyan ülés, amit paraván védett a többi résztől. Csak középen lehetett bejönni, így belátni is. Aztán egyszer vágányjavítás miatt a szokásos húsz perc helyett duplája volt az út. Én meg borzalmasan untam, és megtaláltam azt, ami minden srácnak leginkább a keze ügyében van. És kivertem. Csak így, költőien” – írta a 37 éves Ádám.

Babázás közben

"Hát, furcsa helyszín nálam nem igazán volt, inkább csak furcsa szituáció. Az se mostanában" – mesélte a 32 éves Sára. "Vagy tízéves lehettem, már évek óta rájöttem arra, hogyan működik a testem, minden nap úgy aludtam el, hogy kielégítettem magam. Éppen a barátnőmmel barbie babáztunk. Már túlvoltunk azon a korszakon, hogy fésülgessük, öltöztessük a babákat, általában az volt a történet, hogy Ken randizni hívja Barbiet, aztán jól megdugja. Szóval, ezen kicsit beizgultam a kanapén hasalva, úgyhogy egyik kezemben a babával a másikkal magamhoz nyúltam és két perc alatt kielégítettem magam úgy, hogy a barátnőm semmit nem vett észre az egészből. Legalábbis a mai napig nem tette szóvá."

Tizenkét ágyas hálóteremben

István tinédzserként Zánkán, tizenkét ágyas hálóteremben állt neki maszturbálni egyik este. „Nyilván ez egy csomó szuszogással, meg ritmikus hangokat adó alternáló mozgással jár, ami ugye a többieknek feltűnik, és könnyen azonosítják. Valaki felkiáltott, hogy valaki rejszol! Ez engem nem zavart, hisz nem ismertem a szó jelentését, ezért folytattam. Közben csend lett, mindenki fülelt. Ez sem tűnt fel. Aztán valaki elkezdett kurvára röhögni, és üvöltözött, hogy én rejszolok. Mondtam, hogy dehogy – pedig fingom sem volt, mit jelenthet, de olyan pejoratív volt a hangsúly, tehát akkor én NEM, és kész. Aztán valahogy összeraktam, és akkor hirtelen befejeztem. Szerencsére senkinek nem jutott eszébe felkapcsolt villanynál tisztázni a helyzetet."

Pasija mellett, titokban

"Nekem 23 éves koromig egyik pasimmal se volt orgazmusom. Lényegtelen, kinek a hibájából, hogy én nem ismertem eléggé a testemet vagy a pasi volt béna. Egy ideig hajszoltam a kielégülést, aztán nem erőltettem a dolgot, és őket se nagyon izgatta, ha nem juttattak el a csúcsig. Egyik barátom mellett rendszeresen maszturbáltam úgy, hogy nem vette észre. Vége volt az aktusnak, tévé vagy fal felé fordult, ettől függően vagy úgy maszturbáltam, hogy a Heti hetest nézte közben, vagy úgy, hogy horkolt mellettem" – mesélte a 28 éves Kata.

Kórteremben

A 33 éves Emőkére egy kórházi kórteremben, délután jött rá a maszturbálhatnék. "Rajtam kívül azt hiszem, még négyen voltak, épp szieszta volt, szerencsémre nem volt egy látogató sem. Viszont az összes csaj a teremben tartózkodott, csacsogtak mindenféléről, röhögtek nagyokat, narancshéjjal szaladgáltak a kukához, szóval tényleg minden feltűnés nélkül kellett megoldanom a dolgot. Úgy tettem, mintha aludnék, miközben minden szusszanás és rámozdulás nélkül, percek alatt kielégítettem magam. Persze, a végén kirobbant melőlem a sóhaj, ám ezt egy jó nagy ásítással álcáztam utána."

Érettségi közben

"Elég jó voltam matematikából, úgyhogy az érettségit is sikerült a rendelkezésre álló idő előtt jóval befejeznem. Mivel semmi dolgom nem volt, eléggé unatkozotam, ezért egy idő után illemtudóan jelentkeztem, kikéredzkedtem a mosdóba, majd könnyítettem magamon, aztán visszamentem megvárni a terembe, amíg lejár az idő. (Az érettségim egyébként maxpontos lett úgy, hogy két feladatnál elegánsabb megoldást választottam, mint amilyen a megoldókulcsban szerepelt) –számolt be élményéről a 30 éves Jenő.

Történt önnel ennél is furább/viccesebb eset?

Maszturbált már esetleg tanítási órán, ejtőernyőzés közben, vagy a kassza előtti sorban várakozva? Írja meg nekünk a Velvet címére!