A pasik után a nőket faggattuk, mire, kire gerjedtek kamaszkorukban. Jellemzően a ponyvát mondták többen, akad még Billy idol, Mickey Rourke és természetesen meztelen képek.

Mickey Rourke, ponyvairodalom, meztelen képek azok, amikre a csajok gerjedtek, ez gyakorlatilag alig tér el attól, amire a pasik izgultak. Női olvasókat, kollégákat kérdeztünk meg arról, ki mitől bizsergett.

"Egyszer a kezembe került valami Romana-szerű írás, csak annál valami durvább, szóval nem ilyen rózsaromantikus típus. Attól például elizgultam, de ez valamikor 18-20 éves korom körül lehetett talán. És már nem emlékszem, hogy honnan volt a szöveg, talán valami pasim, vagy barátnőm küldte mélben" – írta a Velvetnek a 29 éves Mónika, aki nem volt ezzel egyedül.

"Emlékszem, először akkor nyúltam magamhoz életemben, amikor valami orvosos ponyvát olvastam, és nem is értettem, hogy mi ez amit csinálok. Olvastam a szöveget, elképzeltem, hogy én vagyok a beteg, akit a persze tökéletes orvos egy életen át fog imádni" – mondta a 34 éves Zsófi.

"A nagyszüleimnél volt a konyhában az egyik virágtartó alatt egy zöld könyv, ami tele volt szexpózokkal. Természetesen amikor egyszer elvettem onnan, azonnal rámszólt a nagymamám, hogy az nekem nem való. Aztán persze titokban lestem meg rengetegszer, és tényleg nedves lettem" – írta egy másik női olvasó. A könyvek mellett többeknek Billy Idol és Mickey Rourke 9 és fél hétben akadt be nagyon. "

A titokzatos férfi, a megkaphatatlan, aki mindig minden helyzetben férfi. Romantikus, érzéki és nagyon tud szeretni, na meg persze dugni, kinek ne jött volna be? Milliószor megnéztem" – írta a 28 éves Laura, és hozzátette, tényleg előfordult, hogy még szexuális aktív időszaka előtt magához nyúlt a film láttán. Olyan válaszadó is akadt, aki a szomszédfiúra is gerjedt a lakótelepen. "Csortos Bandira gerjedtem, amikor a Trabantját szerelte, emlékszem, számtalanszor elvonultam mellette, mint valami díva, anyám magassarkújában és apró farmersortban. A cipő persze nagy volt rám, egyébként természetesen az autószerelés sokkal jobban érdekelte, mint én, de nagyon rá voltam gerjedve, nem is értem, miért" – tette hozzá a 34 éves Zsófi, aki végül sosem érezhette testén a szomszédfiú simogatását.

És olyan nő is van, aki a meztelen női testek látványától jött izgalomba, mellesleg házas. "Igazából én nem voltam ilyen kislány, tényleg nem érdekeltek ezek a dolgok sokáig. Csak 20 körül kezdtem érdeklődni, apu Playboy-kártyáin tetszettek a csajok, arra emlékszem" – válaszolta a kérdésre a 32 éves Kati.

A kérdésre, miszerint a pornófilmekre magukhoz nyúltak-e kamaszkorban, a többség nemmel válaszolt, jellemzően felnőttként is csak alig van olyan pillanat, amikor pornót néznének.