Nem csak a pasik tudnak bénázni, a nők sem mind expertek orálszex téren. Van, aki pornófilmből tanulta a szopást és túl durván bánik a farokkal, van, aki elfelejti a makkon kívüli részeket, de a legrosszabb az, aki unja. Alapvető probléma a kommunikáció hiánya, illetve nem árt, ha az orált mindkét fél élvezi. A rossz szopásról viszont nem csak a nők tehetnek, szopatni is tudni kell.

A Tippek a jó nyaláshoz című cikk után után óriási nyalás-vita alakult ki, majd több olyan levél is érkezett a szerkesztőségbe, amiben az olvasók azt kérték, írjuk meg azt is, hogy nem csak a pasik bénáznak orál terén. A téma, és egyáltalán az, hogy meg lehet-e mondani, milyen a jó szopás, a jó nyalás, vagy a jó szex, óriási vitát indított el a szerkesztőségen belül is. Egyes vélemények szerint nem lehet kijelenteni, hogy “na, ez a módszer jó, a többi szart sem ér”, hisz mindenkinek más jön be.

Mozdulatokkal is lehet kommunikálni

Az alapvető probléma viszont szopás terén is ugyanaz, mint a nyalásnál: sokan csendben tűrik, ha a csaj rosszul csinálja, nem vezetik rá, hogy mi lenne élvezetesebb, és milyen tempóban kéne szopnia. Mint ahogy mindenre, a szopásra is ugyanúgy igaz: ha valami nem tetszik, nem kell csendben tűrni. Ha zavar, hogy a lány fogaz, szólni kell neki, ha pedig az zavar, hogy nem fogaz, akkor szintén. Nem kell félteni a nőket, finoman rá lehet vezetni őket szavakkal, de akár mozdulatokkal is, hogy hogyan szopjanak. Egyszerű kommunikáció az egész. Igen, a mozdulatokkal való irányítás is kommunikáció, azzal is ugyanúgy lehet jelezni, sőt, talán meghittebb is tud lenni, mint egy “így csináld, úgy csináld” instruálás.

Nem csak szopni, szopatni is tudni kell

Fontos megjegyezni, hogy nem elég, ha a nő jól bánik a farokkal. Annak ellenére is lehet katasztrofális az orál, ha a nő tényleg szereti csinálni, és még a technikája is bejön a legtöbb pasinak. Ugyanis nem elég a nőnek résztvenni a szopásban, a pasinak is oda kell tennie magát. Sok nő panaszkodott arról, hogy a férfi csak feküdt közben, mint egy darab fa, nem mozdult, nem adott hangot, még csak rájuk sem nézett. Csendben élvezte, hogy a farka épp egy nő szájában kering, és nem adott visszajelzést arról, hogy élvezi, vagy sem.

Ebből következik, hogy nem csak szopni kell tudni, de szopatni is, hisz ez két emberről szól, nem árt, ha mindkét fél aktívan részt vesz benne. És itt kell megjegyezeni azt is, hogy a szopatás – bármennyire is erős kifejezés – nem feltétlenül a farok erőszakos torokba-gyömöszölését jelenti. Fontos a szemkontaktus, az érintés, és annak milyensége is, amit viszont már az adott szituáció, és az abban szereplő egyének döntenek el.

"Najó, leszoplak"

Persze vannak alapvető szabályok, amiket nem árt betartani szopás közben, azon kívül, hogy meg kell beszélni a másikkal, mit szeret és mit nem. A makk kizárólagos nyaldosása például egy jó közjáték, vagy felvezetés is lehet, de ha a nő elfelejti, hogy a hímvesszőnek vannak további részei is, és kizárólag egy pár centis területre koncentrál, szomorú, de leginkább unalmas esemény lesz az orálból. Nem elég megtanulni bizonyos szopás-technikákat, és azokat mindenáron alkalmazni, ugyanis sokszor nem jön be a pasiknak, főleg ha a nő valami pornófilmből vette magához a tudást. Ezek a nők hajlamosak céltalanul cibálni a péniszt, ami sok esetben nem élvezetes, hanem fájdalmas.

Előfordul az is, hogy a nők sem tudják a megfelelő tempót alkalmazni – mint ahogy a pasik sem a nyalásnál –, és úgy verik a makkot a nyelvükkel, mint a gép. Bár elmondások szerint ez inkább vicces, mint rossz. Van a porszívó típus, aki péniszpumpát játszik a szájával, és még az artériákból is felszívja a vért a makkba, a leginkább lelombozó viszont az, ha a nő a “najó, leszoplak” arckifejezéssel veszi a szájába a dolgokat, és unott arccal, mindenféle élvezet és öröm nélkül nyammog a pasin. Az orálszexnél összeségében tehát a kommunikáció a legfontosabb, illetve hogy mindkét fél ugyanúgy élvezze a dolgot. Ha pedig a nő bénán szopna, vagy a pasi bénán szopatna, üljenek le és beszéljék meg, mert lehet rajta javítani, és nem feltétlenül a pornós hajtépés a cél.

Ha van bármi olyan extrém, vagy unalmas, szopással kapcsolatos élménye, amiről úgy gondolja, hogy mindenképpen meg kell osztania másokkal, írja meg nekünk!