November 10. a szeretkezés világnapja, bár egyelőre még olyan dátumról beszélünk, amit alig tud valaki. Ha máskor nem is, az ünnepnapon illik ágyba bújni, ehhez pedig a kifejezetten pároknak szánt vibrotojást teszteltük.

A nő a konyhában főz, bugyijában a vibrátorral, a pasi a szobából izgatja

Egyelőre főleg blogokon és a Facebookon terjed, hogy november 10. a szeretkezés világnapja, de ha van világnapja a fistingnek és az orgazmusnak, akkor üdvözlendő a sorban ez is. Hogy ki találta ki, és mikor, hogy mennyire nemzetközi, arra semmilyen biztos forrás nincs. Körülbelül tíz évvel ezelőtt találta ki valaki, hogy november 10. legyen a szeretkezés világnapja, és ezzel nincs is semmi probléma. A jeles nap ünnepléséhez ajánljuk a kifejezetten pároknak szánt vibrotojást, tesztelőink szerint előjátéknak tökéletes.

"Az arany-püspöklila szín pofás, és az eszközök tapintása is finom, puha és sikamlós, ezért a síkosítót eszünkbe sem jutott használni. Nagyon tetszett, hogy a távirányító ugyanolyan puha szilikonos bevonatú, és ugyanúgy rezeg, mint maga a vibrátor. Ez klassz, mert egyrészt a távirányító fél is érzi, hogy épp hogy rezeg az eszköz a másikban/másikon, másrészt azt is lehet használni izgatásra. A távirányítón három gomb van: egy mínusz egy plusz, és egy pinára hasonlító jellel ellátott gomb, amivel a különböző rezgésfokozatok közt lehet váltogatni. A sima egyenletes, illetve a lassan hullámzó rezgés kellemes, de a többi annyira agresszív ütemben rezeg, hogy inkább meghökkentő élmény, mintsem izgató. A pasim szerint az egyik kifejezetten hasonlít a Jingle Bells ütemére. Nem túl hangos, így a berregés/zizegés nem zavaró, de a dallamos és agresszív fokozatoknál elég nevetséges a rezgés. A vibrátor a méreténél fogva leginkább csiklóizgatásra jó, bár próbáltuk mindenhol, még a pasim prosztatájánál is, de ott annyira nem vált be. Érdekes élmény volt, mert én azt hittem, hogy hamar el fogok élvezni, de sokkal nehezebben ment, mint egy sima szex alkalmával, és már alig vártam, hogy a pasim eszköze legyen bennem, ne pedig a gép" - írta meg tapasztalatát a 25 éves Éva, és hozzátette, a pasijával örültek, hogy volt használati utasítás is, mert bár maguktól is rájöttek volna idővel, de könnyebb volt a vibrátort és a távirányítót összehangolni.

Ellaposodott szexhez ajánlják

"10-12 méterről is lehet irányítani, és bár nem próbáltuk ki, de ezek szerint úgy is lehet játszadozni hogy a nő a konyhában főz, bugyijában a vibrátorral, míg a pasi kénye-kedvére izgatja őt a szobából. Állítólag vízben is lehet használni, de én nem mertem kádba menni vele. Maga az eszköz feltöltős, a távirányító pedig két kis AAA elemmel működik, amiket mellékelnek is a dobozhoz, így nem kell külön boltba rohangálni. Jár még hozzá egy szaténtasak is, és egy számomra érthetetlen kis arany kitűző, ami szép, de nem hiszem, hogy egy vibrátormárka logóját szeretném a ruhámon hordani. Maga a vibrátor rész meghatározhatatlan formájú, olyan, mint egy félkemény főtt tojás, ami felvette a punci bejáratának a formáját. A végén található fekete madzag kicsit lehangoló, de logikus, mert máshogy nem lehetne kihúzni. Bármennyire is páros játéknak van kitalálva, én inkább egyedül használnám, bár biztos, hogy elő fog még kerülni akkor is, ha a pasimmal vagyok, mert jó játék, és felvezetésnek klassz."

A Lelo Lyla vezetéknélküli vibrotojást leginkább unatkozó, vagy ellaposodott szexuális életet élő pároknak ajánlják tesztelőink, vélemenyük szerint feldobja a szexet. A kerek távirányító mozgásra érzékeny, vagyis ha le-fe, jobbra-balra mozgatja az ember, akkor is máshogy vibrál a tojás - nem csak a gombnyomásra reagál.