Sok nő elvárja, hogy egy darab húsként tekintsenek rájuk az ágyban, aminek a férfiak a legtöbbször örülnek, mert végre uralhatják a nőt, és egy picit "helyreáll a világ rendje", már ami a nemi szerepeket illeti. Deviáns viselkedésnek számít, ha a nő igényli, hogy durvábban nyúljanak hozzá? Döntse el ön.

A modern társadalom – jobb esetben – alapvetően elutasítja az erőszakot, aminek ugyanígy egy jól működő párkapcsolatban sincs helye. Sok embernél viszont szex terén viszont itt más a helyzet. Vannak, akik szerint ez már deviáns viselkedés is lehet, de a legtöbb példa azt mutatja, hogy sok nő igenis igényli, hogy néha csak egy darab húsként tekintsenek rájuk szex közben. Természetesen a szex akkor működhet jól két ember közt, ha mindketten tudják, hogy mit akarnak, és nem kényszerítik bele a másikat semmi olyanba, amit az nem akar.

Cameron Diaz is szereti

Cameron Diaz is úgy nyilatkozott nemrég, hogy szereti, ha tárgyiasítják őt. "Szerintem minden nő szereti, ha tárgyiasítják őt. Az összes nőben megvan az az érzés, vagy remény, amikor azt szeretné, hogy tárgynak tekintsék őt, és azt hiszem ez normális"  – bár a színésznő nem tért ki arra, hogy ezt konkrétan milyen szituációra érti, de szinte egyértelmű, hogy szexuális témára célzott. Diazhoz hasonlóan gondolkodik a 28 éves Réka is. “Izgató, ha a hajamat húzzák, ha rácsapnak a fenekemre vagy belemarkolnak a mellembe, durvábban fognak meg, letakarják a számat, vagy esetleg megszorítják a nyakamat. Bár modern világban élünk, és a szerepek már megváltoztak, a szex maradt egy ösztönös szinten. Jól esik visszakerülni ebbe az állapotba, amikor azt érezhetem, hogy gyenge vagyok, kiszolgáltatott. Energiával tölt fel. Amíg mindketten tudjuk, hogy ez egy játék, addig biztonságban érzem magam.”

A 27 éves Bálint nem erőlteti, de szereti, ha uralkodhat, mert attól érzi magát férfinak, és a feszültséget is levezeti azzal, ha nem csak finoman szeretkezik a nővel. “Nagyon kevés olyan nő van, aki bírja ezt, vagy meri elengedni a fantáziáját. Minden nőben benne van, de aki mégsem bírta, annál nem erőltettem, inkább alkalmazkodtam. De lehet fokozatosan is adagolni a nőnek az ilyen szintű keménységet, aztán majd eldönti, hogy igényli-e, vagy sem. Én azért igénylem, mert férfi vagyok, és felizgat, ha uralkodhatok. Nem mindig vágyom ilyen szexre, de a feszültséget jó így is levezetni, mert kielégítő és megnyugtató. Lefogni szeretem a nőt, de kikötözni vagy megkötözni már nem. Bimbócsipeszt, kötelet, meg hasonló tárgyakat sem használnék soha, mert akkor nem én csinálom, és nem én irányítok” – mondta a Velvetnek Bálint.

Arra vágyom, hogy valaki felrakjon a falra

A 32 éves Liza is szereti, ha leigázzák őt, mert attól érzi magát nőnek. "A kisugárzásom miatt rengetegen félnek tőlem, és valamiért egyáltalán nem mernek közeledni. Én azonban szeretem magam nőnek, gyengének érezni, úgy igazán. Amikor arra vágyom, hogy valaki tényleg felrakjon egy falra, szétfeszítse a lábaimat és azonnal megcsináljon, akkor azt a hatalmat vágyom érezni, amivel szó szerint leigáz a másik. Semmihez sem fogható az az erő, amit ilyenkor érezni, amiben kettőnk szenvedélye megmutatkozik, akkor is ha ez állatias, ha tárgyiasítás. Ritkán volt ilyesmiben részem, a kapcsolataim első heteiben történnek ilyenek spontán, például egy random lépcsőházban egyszer, de volt már, hogy az utcán is. A tárgyiasításban egy kicsit azt is szeretem, hogy lehetek kurva is. Szerintem fontos, hogy egy nő minden vágyott női szerepet megéljen egy kapcsolatban" – mondta Liza, aki hasonlóan gondolkodik, mint Réka.

A 39 éves Patriknak volt már egészen érdekes tapasztalata is olyan nőkkel, akik kifejezetten kérték, hogy "bántsák" őket, bár Patrik ezt nem minden esetben élvezte, pedig végre úgy érezhette magát, mint egy pornófilmben. “Van valami perverzen izgalmas abban, ahogy egy pornóban a nőket egy darab húsként tömik akár többen egyszerre. A hétköznapi életben ritka az olyan nő, aki erre vágyik és ki is meri mondani. Én kettővel találkoztam, akik furcsa, de izgalmas dolgokat kértek, és ettől rögtön pornófilmben éreztem magam velük. Utólag viszont ijesztőnek tűnt. Azon gondolkodtam, vajon milyen lelki sérülés érte őket, hogy ennyire deviánsak a szexben. Az egyik fuldokolni akart a torkába nyomott brétől, a másik meg azt kérte, hogy élvezzek a szemébe. Utóbbit pofoznom is kellett, amihez nem volt sok kedvem, de mivel láttam, hogy élvezi. Általában igaz, hogy sok nő szereti valaki tárgyának érezni magát. Számomra nincsenek határok, de én nem kezdeményezem, hogy szexuális tárgyként videlkedjen bárki is. De ha tudom, hogy az szeretne lenni, az nekem is izgalmas és benne vagyok. Egyedül az úr-szolga játékkal nem tudnék mit kezdeni. Nem sétáltatnám pórázon a csajomat, nem nyalatnám vele a vécédeszkát vagy a cipőm talpát, akkor sem ha kéri, mert nevetségesnek tartom és nem látok benne semmi szexualitást. De nyakkendővel kikötözni egy nőt nekem nem tűnik annyira uralásnak. Nekem ez természetes, és nem extra élmény.”

Divat, vagy tényleg élvezzük?

Ön szerint normális, ha egy nő igényli, hogy tárgyként kezeljék őt szex közben?

Angéla kifejezetten elvárja a férfiaktól, hogy tárgyként használják őt szex közben, és találkozott már olyan férfival, aki vele szemben nem élvezte a durvaságot, és nem akarta tárgyiasítani őt. "Én elvárom, hogy egy férfi valóban férfi legyen, és “falhoz csapjon” szex közben. Hogy ha nem is durván, de erős kézzel nyúljon hozzám, hogy úgy szorítson meg, hogy éreztesse, hogy igenis ural engem. Szeretem, ha rácsapnak a fenekemre, ha a nyakam szorítják, vagy ha hátrafogják a kezem, annak ellenére, hogy egyébként teljes mértékben elutasítom az erőszakot, és a szexen kívül nem hiszek a női-férfi szerepekben. Az ágyban ez mégis valahogy más, főleg ha meg lehet bízni a másikban. Igénylem, hogy akkor csak egy tárgy legyek, egy darab hús, akit használnak. Egyetlen egy olyan férfival találkoztam csak, aki képtelen volt arra, hogy picit is durvábban bánjon velem. Ő még fel is háborodott rajta, hogy a legtöbb nő azt akarja, hogy a kelleténél durvábban bánjon velük, és kifogásolta, hogy a nőket rendesen meg kell dugni. Ő a szexet egy finom szeretkezésként definiálta, ami számomra viszont unalmas hosszútávon" – mondta a Velvetnek a 31 éves nő.

Mint ahogy arról már korábban írtunk, kifejezetten divatossá vált a fenekelés és a szadomazo szex, ami többek között A szürke ötven árnyalata című regénynek is köszönhető. A nők tárgyiasítása egyébként számos magyar műben is megjelenik, például Kukorelly Endre Ezer és 3 című regényében és Kosztolányi Édes Annájában. Érdekes az is például, ahogy az amerikai tinilányok kedvence, a – dom, mint domináns – pornós James Deen nyilatkozik az alábbi videó végén arról, hogy bármennyire is uralja a nőket filmjeiben, alapvetően ő nem tárgyiasítja a nőket.

Ön mit gondol, normális, ha egy nő szereti, ha tárgyként, vagy akár kurvaként kezelik őt szex közben – természetesen úgy, hogy azt a nő is akarja? Döntse el ön.