A lehetetlen küldetés nevű szexpózban a férfi lovagol a nőn, nyújtott lábakkal, miközben a nő nyakába kapaszkodik. Legalábbis ezt olvasták tavaly a legtöbben a heti póz sorozatból.

Az olvasottságot tekintve egy szemtől szemben szexpóz lett az év szexpóza. Tavaly az egyik hátsó pózt, a hátulról fekve szexpózt szerették a legjobban. A lehetetlen küldetés nevet kapott szexpózban nem a nő lovagol a férfin, hanem fordítva, ráadásul a férfi nyújtott lábakkal ül a nőn, és a nő nyakába kapaszkodva erőlködik – ide kattintva megnézheti. A kissé fojtogatós szexpózban a nő a földön ül, lábai nyújtva vannak, karjával támaszkodik a háta mögött. A férfi farka irreálisan mozog ebben a pózban, egészen lefelé áll, ráadásul így mozog ki és be. A nyújtott terpesz sem biztos, hogy minden férfinek megy. A szexpózban nagy valószínűségel senki nem tud elélvezni, mindenesetre próbálkozni lehet, és azt se felejtsük el, hogy vannak, akik szeretnek villantani valamit a másiknak.

A dobogó második helyén a falu bikája szexpóz áll, az egyik leghétköznapibb szexpóz a misszionárius póz fajtája. És amit a legtöbbet látni bármilyen filmben. Ez az, amiben a nő felrakja a lábát a férfi hátára, és kész is. A falu bikája póz akkor tökéletes, ha a nő össze is kulcsolja a lábait, és szinte altesttel csüng a férfin természetesen szex közben. A póz mindenkinek élvezetes lesz, igazi gyerekcsináló póz, ami elősegíthető egy párnával a nő csípője alatt. A harmadik helyen szintén egy nyakatekert póz áll, ez egy igazi tantrikus póz, amiben a nő van felül. Az amazon szexpóz szemtől szemben póz, a nő a férfin ül, de kicsit másképp, mint lovaglásnál. A férfi a hátán fekszik, átadva magát teljesen a nőnek. A nő pedig ráül a férfira, azonban a derekához húzza a férfi lábait. A szexpózban a nő irányít, a férfi egész altestének mozgását is bátran a kezébe veheti, ugyanis a férfi lábainak mozgásával úgy élvezkedik a férfin, ahogy csak akar.