Hollywoodban tilos nyilvános helyen bármilyen szexuális tevékenységet végezni, még a pornómoziban sem lehet csak úgy önkielégíteni. Mégis sokan teszik ezt, köztük színészek is, akiket aztán egy-egy beépített, munkáját lelkesen végző rendőr előállít. Íme Hollywood recskakapitányai és publikus helyszínen szexelő hírességei.

Nick Stahl, a Terminátor 3 és a Carnivale színésze egy hollywoodi pornó tékában matatott a gatyájában, amikor egy rendőr lecsapott rá. A színészt szeméremsértő vétsége miatt bevitték a rendőrségre, majd pár óra múlva szabadon távozott – szerinte félreértés az egész. A történet egyik érdekessége, hogy ugyanaz a rendőr állította elő, aki Fred Willard amerikai komédiást is 2012. július 18-án. Willard az egyik kaliforniai pornómoziban recskázott, emiatt kellett bíróság elé állnia. Később Jimmy Fallon műsorában azt nyilatkozta, nagyon kínos mindaz, ami történt, különösen, hogy nem tett semmi rosszat. Végül megúszta egy szexuális felvilágosító tréninggel.

 

A Pee-wee Hermant alakító Paul Reubens, aki ránézésre igen furcsa szerzetnek tűnik, szintén egy felnőttfilmes moziban piszkálta magát. A színészt 1991-ben tartóztatták le Floridában, ő azonban tagadta, hogy a bal kezével a hímtagját rángatta volna, azzal védekezett, hogy jobbkezes. A pornómozit persze szintén rendőrök látogatták meg, így bukott le. Reubens nyilvános maszturbálása azért lett botrány, mert a színész gyerekeket szórakoztat Pee-wee Herman karakterével. Többször is botrányt keltett Andy Dick is, azaz Bigyó felügyelő, aki a színészek legismertebb mutogatós bácsija. 2010-ben csak a csúnyáját mutatta meg kétszer is, előtte pedig kétrendbeli szexuális zaklatással vádolták: akaratuk ellenére két pasi nemi szervét is megfogdosta.  2011-ben azonban egy kaliforniai férfi vécében kapták rajta, ahogy nővel szexel – Amerikában ez tilos.

 

A legismertebb vécés jelenet George Michael nevéhez fűződik: az énekes az egyik Los Angeles-i nyilvános vécében próbált alkalmi partnert találni1998. április 7-én. Pechjére egy beépült zsaruba futott, Marcelo Rodríguezbe. "Követtem őt a mosdóba, aztán a zsaru – akiről nyilván nem tudtam, hogy az – elkezdte velem azt játszani, hogy én megmutatom az enyémet, ha te is megmutatod a tiédet" – nyilatkozta később George Michael az MTV-nek, aki az esetet tökéletesen dolgozta fel, az Outside című klipjében fejti ki véleményét a szabad szexről.

 

Hugh Grant volt az egyetlen, aki azonnal bevallotta, mit tett, és nyilvánosan bocsánatot kért. Nem is volt mit tagadnia, őt egy prostituálttal kapták rajta 1995-ben Hollywoodban, ahogy a Divine Brown nevű hivatásos épp orális szolgáltatást nyújt neki. A nő később bevallotta, felért egy főnyereménnyel térdelni és szeretni Hugh Grantet, a nyilvánosság rengeteg pénzt hozott a háztartásba. Grant viszont nagyot bukott, elvesztette akkori menyasszonyát, Liz Hurley-t, 1100 dollárra (kb. 250 ezer forintra) megbüntették, és még két év próbaidőt is kapott. A prostituált lányai viszont főiskolára járhattak.