18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

8 dolog, amit tudni kell a telefonszexről

2013.02.28. 21:02 Módosítva: 2013.02.28. 21:05
Az iparág ma is virágzik, és nem is annyira könnyű munka. A legtöbben kényelmes ruhában dolgoznak otthon, de vannak, akiknek könnyebb úgy dolgozni, ha combfixet húznak magukra.

Berregő dominák várják a hívást, érzéki perceket ígérnek a napközben unatkozó hölgyek, férfi imádó megértő hölgyek ismerkednének úriemberekkel, mindez emelt díjas telefonszámon kínálják. Annak ellenére, hogy az internetes pornó igen népszerű, a telefonszex biznisz nem szűnt meg, és még csak nem is haldoklik. A telefonszex továbbra is több millió dolláros iparág, ráadásul azoknak is jövedelmező, akik otthon melegítőalsóban ülve szolgáltatják a mocskos szavakat. Nyolc dolog, amit tudni kell a telefonszexről, a Kinkly olyasvalakit kérdezett, aki ebben dolgozott évekig.

Sokan dolgoznak otthon, játszós ruhában

A legtöbb telefonszexes otthon dolgozik, kényelmes ruhában. Vannak köztük olyanok is, akik szerint könnyebb eljátszani a karaktert combfixben és más fehérneműben, így jobban átérzik a szerepet.

A szabályokat be kell tartani

Vannak szabályok, és minden egyes telefonszexesnek megvannak a maga határai. Van, akitől tényleg lehet azt kérni, hogy menjen el pisilni beszélgetés közben. Mindegyikük ismerteti a szabályokat még az elején, a bestialitás, a pedofília nyilvánvalóan kizárt. A telefonszex-szolgáltatók fenntartják a jogot arra, hogy ha valaki nem tartja be a szabályokat, akkor a hívást megszakítják.

Pasik is csinálják

Nemcsak nők, hanem a férfiak is vállalnak telefonszexes melót, és nem csak a melegek a célközönség. Talán nehéz elképzelni, hogy egy nő azért hívja fel az emelt díjas telefonszámot, hogy szexuális élményhez jusson, de ilyen is van.

Szó sincs vezetékes telefonokról

Mobiltelefonokon, vezeték nélküli telefonokon beszélgetnek klienseikkel a munkások, ennek a kényelem a fő oka. És persze az, hogy a mindenféle fétiseket egyszerűbb mobilon keresztül kielégíteni. Ráadásul a hangokat is valahogy imitálni kell, ahhoz pedig jó, ha két szabad keze is van az embernek, a telefont pedig kihangosítja.

Jól ismerik a fétiseket, perverziókat

Az, aki telefonszexes melót vállal, általában jól ismeri a főbb fétiseket, így aki paskolásra, lábimádásra vagy hasonlóra vágyik, megkaphatja azt szóban is. Bár azt, ha valaki a csiklandozásra izgul, elég nagy kihívás lehet átadni, de feltehetően ebben a szakmában is vannak, akik szeretik a kihívásokat. A legnehezebb állítólag az, hogy ne röhögjék el magukat, ha például pelenka-fetisisztával, vagy egy mezei mazochistával találják magukat szemben.

Nem annyira biztonságos meló

Állítólag több olyan ügyfél is van, aki igyekszik mindent megtenni azért, hogy ne kelljen fizetnie az emeltdíjas hívásokért, így meghekkelik a vonalakat. Az is megtörténhet, hogy a szomszéd lehallgatja valamilyen kütyüvel, és az is, ha az egyik kliens szerelembe esik, és mindent megtesz, hogy megtudja, ki van a vonal mögött. A feldühödött feleségek és barátnők is okozhatnak fejtörést a szexmunkásoknak.

Lemondással jár

A telefonszex meló mellett le kell mondani a magánhívásokról, a facebookozásról, de még a kajarendelést is úgy kell időzíteni, hogy lehetőleg ne kelljen beengedni a futárt kaputelefon. A vakációk és a munkaszüneti napok is munkával telnek, ugyanis ezek a legforgalmasabb napok az évben.

Nem feltétlenül csalás

Úgy tűnhet, hogy a melegítőben körmüket reszelgető, unatkozó háziasszonyok vállalnak telefonszexes melót, akik ezt egy kicsit sem élvezik. Azonban ez is ugyanolyan munka, mint például cipőboltban eladónak lenni, így az kereshet a legjobban, aki tényleg odateszi magát, és még közben szórakozik is. Csak így sikerülhet kiépítenie kellő számú törzsvendéget.