A kurválkodás általában társadalmi-gazdasági problémák kivetülése, és az emberek igen ritkán büszkék rá, hiába szokták úgy becézgetni, mint a legősibb mesterséget. A Cracked cikkét követve összeszedtünk néhány nőt, akik viszont büszkék rá. Persze nem állítjuk, hogy kurvaként valaki boldogtalanságra van kárhoztatva, de az esetek nagy részében azért erről van szó.

Fokken-ikrek

Itt vannak rögtön a Fokken-ikrek, akikről nemrég dokumentumfilmet forgattak. A hetvenéves egypetéjű ikerpár 50 évig dolgozott prostituáltként Amszterdam piros lámpás negyedében, karrierjükről könyvet is írtak. Egyikőjük, Louise Fokken néhány éve köszvénye miatt nyugdíjba ment, de a másik testvér, Martine elvileg azóta is változatlanul örömmel kiszolgálja az arra vetődő embereket. Természetesen azért vágtak bele az üzletbe, mert nem volt elég pénzük.

Beverly Roberts

Aztán következik Beverly Roberts, egy hatvanhárom éves nyugdíjas nagymama, aki az angliai Kentben él, és call girlként dolgozik. Ahogy korábban írtuk, állítólag hat férfit fogad egy nap alatt, és annyi pénzt keres pár hét alatt, mint amennyit egy jól élő magyar nyugdíjas kap egy évben. Állítólag 5000 fontot is megkeres három hét alatt, ami kábé 1 758 000 Ft-nak felel meg. Nem halad rosszul, de az ikerpár élete során állítólag több mint háromszázezer férfit fogadott.

Molly Luft

A berlini kurváról is érdemes megemlékezni, aki azt állítja magáról, hogy ő Németország legdagadtabb prostituáltja. Legjobb formájában nagyjából 175 kilót nyom. Luft továbbá azt is állítja magáról, hogy több mint 90 ezer férfit szolgált ki eddigi karrierje során, de mint gondolhatjuk, ezeket az adatokat azért meglehetősen nehéz ellenőrizni. Természetesen róla is forgattak már egy rövidebb dokumentum filmet, abból kiderül, hogy több mint harminc éve nyomja az ipart.

Ben Clifford Dawson

A 83 éves amerikai férfi valószínűleg a világ legidősebb kurvája, azaz hímringyója, de persze lehet, hogy csak nagyon el volt keseredve. Dawsont még 2011 márciusában tartoztatták le, mert többször megemlítette egy nőnek, hogy némi juttatásért szexuális aktust végezne rajta. Dawson, aki lehet, hogy csak egy bunkó viccet akart elsütni, mindenesetre prostitúcióért és szexuális zaklatásért felelt ezért, így könnyen lehet, hogy a világ legidősebb prostijaként lehet hivatkozni rá.

Nadya Suleman

Nem lehet kihagyni a listáról oktoanyut sem, aki eleinte csak annyival járult hozzá az emberiség boldogságához, hogy egyszer csak nyolcas ikreket szült, aztán fogta magát, és szociális segélyért folyamodott. Nem sokkal később viszont vetkőzni kezdett, végül a pornót sem vetette meg, legutóbb meg is nyerte a pornó Oscart az Octomom Home Alone című dobásáért. "Szórakoztató tapasztalat volt megcsinálni a filmet, ami megváltoztatta az életemet is."

Suzy Favor Hamilton

A 44 éves amerikai Hamilton nemrég ismerte el, hogy Kelly Lundy néven escortlányként dolgozott például Las Vegasban. Fontos róla tudni, hogy korábban olimpikon volt, és három olimpián is indult. Ez szívszomorítő történet is lehetne, ha nem nyilatkozta volna azt, hogy azért nem is titkolta az identitását, mert azt feltételezte, hogy az ügyfél és a prosti között valamiféle morális kötelék alakul ki, cinkostársak lesznek. Szóval ő elsősorban naivitása miatt került ide.

Chloe Mafia

2010 körül robbant ki egy kisebb balhé, ugyanis az X-Factor akkor 19 éves indulójáról kiderült, hogy 240 dollárért, azaz majdnem 60 ezer forintért árulta a testét. Mafiának azzal is sikerült borzolnia a kedélyeket, hogy fiatal kora ellenére már addig is kábé 140-szer akadt dolga a rendőrséggel. Az igazi mélypontot mégis az jelenti, hogy Simon Cowell állt ki érte, aki viszonylag nagy nőcsábász hírében áll, ilyen pártfogóval pedig csak mélyebbre csúszhat valaki.