A másik nem felszedésének léteznek bevált módszerei, ezek közül vannak olyan tévutak, amiket inkább valamiféle rossz kulturális beidegződésnek érdemes felfogni, amik teljesen érthetetlen módon még mindig nem koptak ki. Ahogy a nőknek, úgy a férfiaknak is vannak olyan próbálkozásaik, amik láttán a másik fél legtöbbször csak kínosan tud pislogni. Ezekből szedtünk össze egy adagot.

Herelengetős tánc

A férfiakhoz hasonlóan a nők többsége is rosszul van a túlságosan is rámászós tánctól, amit a legjobban a "herelengetős" jelzővel lehet jellemezni. A nők általában a mellükkel próbálnak ilyen közeli táncoknál érvényesülni, míg a pasik lendületes csípőmozgással próbálják a választott tudtára adni, hogy igazán jó lenne közelebbről is megismerkedni. Mindenkinek jobb lenne, ha nem tennék ezt.

Túl sok parfüm

A túlzásba vitt parfümhasználat senkin nem segít, de egy nőnél talán még el lehet nézni, ha túl "illatos". Viszont ha egy férfi egy fél üvegnyi parfümöt locsol magára mielőtt kilépne az utcára, az már közel sem vonzó, sőt. Ha mindenképpen illatozni akar, inkább fürödjön meg alaposan, és használjon visszafogott illatot, amit a nő csak akkor érez, ha közel hajol hozzá.

Feszítés

A legtöbb nő szereti a sportos, vagy izmosabb testalkatú férfiakat, ám azt már kevésbé, ha kérkednek is vele. A tükör előtt pózolgatás és feszítgetés inkább nevetséges, mint vonzó, így ha be akar vágódni egy nőnél, semmiképpen se mutogassa az izmait, vagy beszéljen arról, hogy hetente hányszor jár az edzőterembe, és mekkora súlyokat emelget.

Fotóküldés a farokról

Leginkább az online ismerkedéseknél jellemző, hogy a férfi úgy próbálja lenyűgözni a nőt, hogy fotót küld a farkáról, ami talán annál is szomorúbb, mikor egy nő mélyen dekoltált, csücsörítős képet küld magáról. Ha komoly kapcsolatot szeretne kialakítani egy nővel, semmiképpen se így kezdjen bele, de még akkor se ezt a módszer használja, ha csak egy numerát szeretne összehozni. Főként ezért, mert a a nőnek küldött fényképet a későbbiekben akár még olyan oldalakon is viszontláthatja, ahol soha nem akart volna szerepelni.

Felhajtott pólógallér/feltekert pólóujj

Bizonyos körökben, bizonyos nőknek lehet, hogy imponáló tud lenni a nyakra felhajtott gallér, vagy egy rövidujjú póló feltűrése, de ha kulturáltan akar kinézni, inkább ne tegye ezt. Az izmait az amúgy is rövid ujjú póló feltűrése nélkül is lehet látni, ne akarja mindenképpen mutogatni őket.

Modorosság

Ha egy férfi túlzott kedvességel becézget egy nőt, attól a legtöbb embernek feláll a szőr a hátán. Ha be akar vágódni egy nőnél, ne akarja őt mindenáron becézgetni, és olyanokat kérdezgetni, hogy "Milyen bort kíván inni ma kiskegyed?" mert arra csak az lesz a válasz, hogy "Igyál egyedül". Ha lehet kerülje a "hölgyemény" a "kishölgy", a "hercegnő" és a "csillagom" szavakat is.

Szűk farmer és/vagy nagyterpesz

Azt se szeretik a nők, ha a pasik az izmaikat mutogatják, de azt sem, ha a farkukat próbálják kidomborítani egy legalább egy számmal kisebb nadrágból. Ezt csak azzal lehet még tetézni, ha nagyterpeszben ülnek le a nővel szemben, ami nem csak kínosan néz ki, hanem a világ legnagyobb parasztsága ezzel mutatni, hogy mennyire domináns valaki.