Partnere már az estére készül, de ön nem fogadja kitörő lelkesedéssel szexuális terveit? Fáradt, nyűgös és semmi kedve az egészhez? Még mielőtt fejfájásra hivatkozva a fal felé fordul és hoppon hagyja a másikat, próbálja ki a Velvet tippjeit erre az esetre. Tornával, egy pohár borral vagy szexfilmekkel talán megmenthető az éjszaka.

Tornázzon egyet!

A testmozgás során felszabaduló endorfin serkenti a vérkeringést, úgy pedig nagyobb az esélye annak, hogy a libidó is jobban beindul. Minden szempontból a rendszeres edzés az ideális, de ha csak vágyfokozónak akarja használni: ágybabújás előtt egy órával tornázzon 30 percet, főleg a medence mozgatására koncentrálva, ezzel is növelheti a véráramlást a nemi szervbe.

Igyon egy pohár alkoholt!

Az alkohol oldja a szexuális gátlásokat és növeli a vágyat, viszont csökkenti a teljesítőképességet. Szex előtt érdemes egy pohár bort meginni vagy egy felest lehúzni, de semmiképp ne vigye túlzásba, merevedési- és orgazmuszavart okozhat.

Igyon/egyen/szagoljon természetes afrodiziákumot!

Amíg csak lehet, tartózkodjon a vágyfokozó gyógyszerektől és inkább természetes anyagokkal próbálkozzon. Egyen osztrigát, sáfrányt, csokoládét vagy avokádót, igyon csalán- és ginszengteát, ezek mind-mind hozzájárulnak a szexuális élvezet emeléséhez. A vágyat illatokon keresztül is lehet fokozni, a jázmin, a ylan ylang serkenti az agyalapi mirigyet, és ezzel javul az aktivitás.

Nézzen erotikus/pornófilmet!

Aktus előtt nézzen magában vagy a partnerével együtt pornófilmet vagy hallgasson erotikus zenéket, olvasson erotikus történeteket.

Tartsa vissza a vizeletét!

A telt hólyag férfiaknál merevedési zavart okozhat, nőknél viszont fokozza a szexuális vágyat. Utóbbiak tehát aktus előtt ne menjenek el pisilni, az együttlét után viszont a hólyagot mindig ki kell üríteni, ezáltal a húgycsőbe esetlegesen bekerült kórokozók kimosódnak.

Csak kezdje el a szexet!

Evés közben jön meg az étvágy - szokták mondani, és ez bizony a szex esetében is így van. Ne essen pánikba és ne mondjon nemet partnerének azonnal az együttlétre, ha nincsen hozzá kedve, hanem nyújtsa el az előjátékot. Ha a csókok, az orális kényeztetés hatására sem indul be önben valami, ott komolyabb lelki vagy tesi problémák is lehetnek a háttérben.