Csak pornómese, hogy a lebukással járó maszturbálás kínos esete szexorgiává változhat: szinte nulla az esélye annak, hogy álmaink nője nyit ránk, vagy ha mégis, akkor azonnal szexelni akarjon. Olvasóinkat anyjuk, nagyanyjuk, vagy húguk csúnya barátnője zavarta meg önkielégítés közben, ők mesélnek arról, ki hogyan kezelte a ciki helyzetet. Mi pedig tippeket adunk, hogyan kerülheti el a bajt.

Pornófilmek ezrei kezdődnek azzal a jelenettel, hogy az otthon maszturbáló férfira rányit a szomszéd asszony vagy a bébiszitter, akiről egyből kiderül, hogy egy szexéhes bestia, és bármire kapható ott helyben. Nem csoda hát, ha sokan ilyen szituációról ábrándoznak, az amatőr erotikus történetek írói is gyakran küldenek be ilyen sztorikat különböző honlapokra, fórumokra. A valóságban viszont kevés esély van hasonló szerencsés lehetőségre, sőt, általában nem is álmaink nője vagy a fehér herceg nyit be önkielégítés közben, hanem a szülők, rokonok. Olvasóink mesélnek most arról, ők milyen helyzetbe kerültek korábban, és hogyan reagálták le ezt a kínos történet szereplői:

A feleségem kiabált és sírt, hogy biztosan nem kell már nekem

"Nálunk hatalmas balhé volt az előző házasságomban emiatt. A feleségem meggyőződése volt ugyanis, hogy nem egészséges egy kapcsolatban a maszturbálás, mert az azt jelenti, hogy a kielégítetlenek vagyunk, vagyis rossz a párkapcsolatunk" - mesélte a 28 éves István. "Persze, idővel rossz lett, de ez a lebukás még akkor volt, amikor még minden szép és jó volt. Egyszerűen egy férfinak szüksége van néha arra, hogy elvonuljon és saját magát csinálja meg. A volt feleségem a boltba rohant el valamiért, úgyhogy neki is láttam a dolognak, igen ám, csakhogy az asszony itthon felejtette a pénztárcáját. A helyzet félreérthetetlen volt, ahogy a számítógépnél ültem és vertem a farkam, a volt feleségem meg kiabált és sírt, hogy már biztosan nem kell nekem, azért csinálom. Minden veszekedésnél előjött ezzel, de a legrosszabb az volt, hogy mindig nagy félelemmel telve maszturbáltam onnantól kezdve, még akkor is, amikor tudtam, hogy az asszony kilométerekre van épp, anyósoméknál."

Anyám elszörnyedt, hogy kezemmel a bugyimban talált

"Kislányként kezdtem el maszturbálni, viszonylag elég korán, óvodás koromban" - osztotta meg történetét a 32 éves Daniella. "Anyám egyből észrevette persze, leszidott, hogy ezt többé ne csináljam, mert csúnya dolog. Úgyhogy onnantól kezdve teljes titokban csináltam, közben rettegtem attól, hogy lebukok, úgyhogy egy hang se jött ki a torkomon (ezzel voltak is gondok a későbbi szexuális kapcsolataimban, nehezen szabadultam fel hangilag). Már vagy 13 éves lehettem, amikor a szobámban elbújva rám tört a vágy és ki akartam elégíteni magam gyorsan. Úgy emlékeztem, bezártam az ajtót, de sajnos tévedtem. Anyám benyitott és kiakadt, hogy kezemmel a bugyimban talált. Egyből nekem jött, ütni kezdett, főleg a kezemet, miközben azt üvöltözte, hogy el is töri, ha még egyszer meglát ilyen helyzetben. Nagyon kínos volt, még most, felnőttként is vannak hasonló helyzetekről rémálmaim."

A döbbenettől ledermedtem, ő meg csak mosolygott

"Rám a húgom barátnője nyitott közben" - írta a 24 éves Kornél. "Vannak a húgomnak olyan osztálytársai, akikkel kapcsolatban még fantáziálnék is ilyen helyzetről, de ez a csaj pont nem olyan csaj volt: minimum 100 kilós és büdös. Azt se tudom, mit akart, épp a tesómnál volt, én meg a fürdőszobában a kádban rejszoltam, amikor minden kopogtatás nélkül berobbant. A döbbenettől és az ijedtségtől csak ledermedtem, az meg először csak pislogott, majd kínosan mosolygott, de egy tapodtat se akart onnan elmozdulni. Úgy kellett rászólnom jó pár pillanat múlva, hogy húzzon már kifele. Persze, egyből elmesélte a húgomnak a dolgot, úgyhogy szarrá voltam cikizve hónapokon keresztül."

Gyorsan ráhajtottam a magazint a farkamra

A 30 éves Bertalan 13-14 éves lehetett, amikor első, nem utolsó, de legemlékezetesebb lebukása megtörtént maszturbálás közben. "Akkoriban ugye még nem volt meg a lehetőség, hogy az ember bármikor pornóra tudjon kattintani az interneten, egy magazin járt körbe az osztályban, mindenki arra verte ki magának otthon. Végre hozzám került az újság, úgyhogy alig vártam, hogy elvonulhassak a szobámba. Nem vettem viszont számításba nagyanyámat, aki pont az akciózás közepén nyitott be. Csak annyira volt időm, hogy a magazint gyorsan ráhajtsam a farkamra. Nagyanyám meg: „Mit csinálsz?” Mondom neki: „Olvasok.” Erre odajött megnézni, hogy mit. Na, most ebben a helyzetben két lehetőségem volt: vagy az újságot dugom el gyorsan és a farkamat látja meg, vagy hagyom a lapot a farkamon, de akkor a címlapon szopó nőktől kap sokkot. Az utóbbi megoldásnál maradtam, szerencsére az öreglány nem vette zokon a dolgot, elvörösödött, majd szó nélkül kisétált a szobából."

Tippek:

- Ne kockáztasson: mindig zárja magára az ajtót.

- Nyilvános helyen, közterületen soha ne nyúljon magához. Nemcsak a lebukás veszélye nagy, de ha bekövetkezik, akkor szeméremsértésért is feljelenthetik. Egy maszturbáló férfi vagy nő esete pedig kicsit gázosabb, mint egy nyilvános helyen szexelő páré.

- Ha nem zárható a helyiség, ahol magához nyúl, legalább ügyeljen arra, hogy nemi szerve azonnal eltakarható legyen. Ne húzza le térdig a nadrágját, legyen a közelben egy takaró, stb.

- Ha lebukik, legalább próbálja meg zavarát leplezni, higgye el, a másik fél is ugyanolyan kínosan érzi magát. Legjobb egy poénnal elütni a dolgot, de semmiképp ne viselkedjen agresszívan: ne támadjon rá a másikra, hogy miért nyitott be és hogy takarodjon kifelé. Próbáljon meg természetesen viselkedni, éreztesse, hogy bár a szituáció nem hétköznapi, az önkielégítés természetes és egészséges dolog.