A nők nem nagyon értik, hogy az anális behatolásban mi lehet annyira vonzó egy férfi számára, pedig a dolog nemcsak különleges, hanem olykor praktikus is, ezért alkalmazzák szívesen. Összegyűjtöttük, miért a nagy rajongás.

"Két éve vagyok együtt a barátommal, minden szép és jó, csak a szex területén vannak eltérő nézeteink bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Például az anális szex: ő nagyon szeretné, én egyáltalán nem, és azt sem nagyon tudom átérezni vagy megérteni, hogy miért akarja ennyire a dolgot" - írta egyik női olvasónk, aki, ha rákérdez a párjánál, az mindössze annyit mond, hogy az anális szex egy különlegesség, de még ő se igazán tudja elmagyarázni, hogy pontosan mit ért ezalatt. A 25 éves Renátának segítünk most az alábbiakban: összegyűjtöttük, hogy a pasik miért is szeretik annyira ezt a fajta behatolást.

Mert különleges, perverz

Az anális szex mellett elég sokan érvelnek, de ugyanennyien ellene is vannak, úgyhogy a dolog rendesen megosztja a közvéleményt. Épp ezért számít még mindig különlegesnek, bár sokkal több férfi bolondul érte, mint nő. Ráadásul manapság a pornófilmek nélkülözhetetlen velejárója, úgyhogy ha az asszony nem hajlandó a gruppenszexre, orgiákra, nyilvános aktusra, akkor is marad valami, ami perverzebb, mint az átlag, de lehet kettesben csinálni a négy fal között.

Mert ritkán adódik

Az egészet az is különlegessé teszi, hogy ritkán adódik rá lehetőség. Ha a férfi talál is olyan nőt, aki hajlandó vele análisan közösülni, sőt, még élvezi is, akkor sem szabad rendszert csinálni a végbél izmainak megóvása és egyéb fertőzések elkerülése érdekében.

Mert szűkebb, mint a hüvely

Van abban valami igazság, hogy a végbélnyílást outputra találták ki és nem inputra, de pont az ellenálló izmok miatt is vannak annyira odáig érte a férfiak. Jóval szűkebbnek érzik, mint a rugalmas hüvelyt, a behatolás viszont csak azoknak a pasiknak fájdalmas, akik nem gondoskodtak kellőképp a síkosításról.

Mert menstruáció és peteérés ideje alatt is tökéletes megoldás

Sokan akkor szokták alkalmazni az anális szexet, amikor a partner menstruál, ugyanis, bár hosszú előkészületet igényel, mégis kevesebb vesződéssel jár, mint az aktus alatt odafigyelni arra, hogy a környezet ne legyen véres. Ha pedig nincs egyéb fogamzásgátló eszköz, adott esetben biztos megoldás peteérés idején is.

Mert átérezhető

Nem utolsó sorban pedig hallottunk már olyan beszámolókat is, amikor a férfiak azt mondták, hogy az anális szexbe bele tudják magukat képzelni, fejben át tudják élni, mit érezhet a nő. A legtöbb esetben ugyanis a pasik saját magukon kipróbálják az anális izgatást, tetszik is nekik, csak épp nem mernek róla beszélni, nem mernek belemenni egy szerepcserébe.