Azt hittük, hogy a múltkori kvízünkben olvasható idióta szextippeket már nem lehet fokozni, de a Buzzfeed válogatásából kiderült, hogy még annál is több ökörségeket tanácsolnak a magazinok. Az alábbiakban tíz olyan szextippet olvashat, amiket inkább ne próbáljon ki, ha szeretné megtartani partnerét, vagy ha félti az életét.

1. Egyen joghurtot

Legalábbis a Men's Health egyik számában azt írták, hogy attól jobb lesz a szex, mert az egereknél beválik. Legalábbis ha egy hím egér sokáig kizáróag joghurtot eszik, akkor nagyobb elsz a heréje. Az összefüggéseket nem igazán értjük.

2. Húzzon fánkot a farkára

Nem tudni, melyik újságban szerepelt ez a tipp, mindenesetre egy fánkkal javasolják feldobni az emebr szexuális életét. Méghozzá úgy, hogy a lyukas közepű fánkot rá kell húzni a péniszre, majd leeszegetni róla azt szopás közben. Szerintünk inkább ne próbálja ki.

3. Jógázás után azonnal szexeljen

Legalábbis a Cosmpolitan szerint ez jó ötlet, ugyanis a férfiak szerintük már attól felizgulnak, ha egy jógázó nőt látnak, így nem is kell már előjáték. Mi ezzel szemben inkább azt javasoljuk, hogy jógázás után inkább zuhanyozzanak le együtt.

4. Csavargassa ellenkező irányba a bőrt a farkán

Ne. Inkább ne. Bármennyire is tanácsolja ezt egy férfi olvasó a Cosmpolitanben, ne tegye, mert egyrészt rettenetesen fájdalmas lehet, mellette pedig még balesetveszélyes is.

5. Takarja el a szemét

A Men's Health azt javasolja azoknak a férfiaknak, akiknek önbizalomhiányos barátnőjük van, hogy kössék be a saját szemüket, így a nő boldog lesz, amiért nem látja a testét a pasija. Ha nem akar szakítani, ne csinálja ezt.

6. Fejje meg, mint egy tehenet

A Cosmpolitan egyik férfi olvasója azt javasolta a nőknek, hogy nehogy gyengéden nyúljanak egy farokhoz, ugyanis nem kell azt félteni. A férfi olvasó inkább azt kéri, hogy cibálják a farkát összevissza, mintha egy tehenet fejnének épp. Mi inkább azt javasoljuk, hogy kérdezzék meg partnerüket, hogy az mit akar, mielőtt a balesetire mennének.

7. Mintha egy befőttet akarna kinyitni

Szintén egy Cosmpolitanban olvasható tipp  a következő, amit semmiképpen se fogadjon meg: "Tedd az egyik kezed a makkja tetejére, a másik kezeddel meg forgasd el úgy, mintha egy befőttet akarnál kinyitni."

8. ...

A Men's Health szerint jó ötlet az ágyban úgy összetekerni magunkat a takaróval, hogy ne is tudjunk megmoccanni, mintha egy nagy burrito lennénk.

9. Paradicsomozza össze magát

A Cosmopolitan azt javasolja, hogy szex előtt főzzön meztelenül a partneránek, és a bolognaimártásból egy kcisit kenjen magára, hogy a másik lenyalhassa azt. Mi inkább nem próbálnánk ki ezt, de ha ön mégis kedvet kapott ehhez, lehetőleg ne a forró szószt lögybölje magára.

10. Amit soha, de soha ne csináljon

A következő életveszélyes tippet a Cosmopolitanban tették közzé: "Egy villával finoman szúrkodja meg partnere testét." Ne tegye. Tényleg ne.