18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Csak bizalommal működik a hármasszex

2013.07.10. 21:22
Több olvasói levelet is kaptunk a hármasszex témájáéban, van olyan 60 éves férfi olvasónk, aki szerint csak akkor működhet a hármas, ha van biszex fél. Akad olyan levélíró is, aki rendszeresen vadászik nőket a pasijával, és akár egész hétvégéket töltenek együtt hármasban, főzéssel, vacsorával, szexszel.

A Hármasszexel megtartható a monogámia cikkre több olvasói levelet is kaptunk: írt 60 éves férfi, aki tapasztalt e téren, olyan is, aki vallással magyarázta a monogámiát és olyan nő is, aki rendszeresen visz haza a partneréhez harmadik lányt.

"A zsidó-keresztény kultúrkörben azért probléma, ha a férfi félrelép, mert az asszony elveszítheti a támaszát, mert elszeretik. Ahol ez nem merülhet föl, mert több asszonyt is elvehet, és kötelessége valamennyiről gondoskodni, ott a nők jól viselik a szex-megosztást. És az sem véletlen, hogy csak a női félrelépést büntetik" – írta férfi olvasónk, és hozzátette, véleménye szerint a nő mindig valamilyen érzelemhiány miatt lép félre, a férfi pedig fizikai aktusért, legtöbbször. Azt, hogy a nők érzelemhiányból mennének máshoz, az a női olvasónk, aki arról írt, hogyan élnek néha hárman boldogan, cáfolja. Bár ő nem félrelép, hanem pasijával együtt éli meg a vágyait. Az olvasó saját tapasztalata az, hogy a hármas együttléteket tökéletesen lehet integrálni egy kapcsolatba, és a legcsalfább pasit is meg lehet tartani, egy ideig biztosan.

"Kaptam egy közös játékot, amiben cinkosok és szeretől vagyunk"

"A mi kapcsolatunkban teljesen véletlenül alakult ki ez a fajta szexuális kitérő, egy barátnőnk aludt nálunk, és egymásba gabalyodtunk, mindenki számára váratlanul. Ezután már tudatosan kerestük az ilyen alkalmakat, akár egy hosszú hétvége hásmasban külföldön, vagy csak egy görbe szombat este befejezéseként. Akkor működik a legjobban egy ilyen kapcsolat ha már mindenki tisztában van a játékszabályokkal, működik a bizalom egymás felé. Magamról annyit, hogy extrán vonzódom a nőkhöz, kell a másik nő teste, és mindig szűkek voltak a párkapcsolataim keretei, így viszont kaptam egy olyan közös játékot amiben cinkosok, és szeretők is vagyunk egyben, ez pedig nagy mértékben csökkenti a kitérőim számát. Megkaphatom otthon azt amiért egyébként hazudnom, és bújkálnom kellene, alibit szerezni, nézni az órát, várni mikor csörren meg a telefon. Azt hiszem azóta sokkal bensőségesebb a kapcsolatunk, egy új szintre lépett amiben elengedhetem magam, és nem görcsös megfelelési kényszer a párkapcsolati hűség, nem frusztrál a vágy" – írta női olvasónk, aki megtapasztalta az árnyoldalát is a hármasnak. Ahogy a szexológus is mondta, a hármas nagy veszélye, ha valaki beleszeret a harmadikba, ami a legtöbbször szakításhoz vezethet.

"Persze a hibákat is is elkövettük (főleg én) amikor el kellett, voltam szerelmes az egyik lányba, és voltak persze féltékenységi periódusok, de ezeket átvészeltük, és megerősödve kerültünk ki ezekből a helyzetekből. Ma már teljesen természetes ha itt tölti a hétvégét egy lány, együtt főzünk, kertészkedünk, elmegyünk vacsorázni, vagy moziba ha ahhoz van kedvünk, és persze várjuk az esti összesimulást."

Nemcsak a lány-lány működhet jól

A többes összegabalyodásokban nem csak a lány-lány felállás működhet jól, a 60 éves férfi olvasónk arról írt, hogy a biszexualitás mind a két oldalról jelen lehet, sőt, kell is, hogy legyen, legalább egy valaki részéről.  "Én 60 évesen szerencsére még elég aktívan, plusz hab a tortán, hogy tisztességes mérettel megáldva szeretek, és tudok is szexelni. Az első kapcsolatomnak közel 10 éve vége, azóta rövidebb hosszabb ismerettségekben tengetem a szexben nem szegény életemet. A két lány variációnak szerintem csak akkor van értelme, ha legalább az egyik aktív biszex, és szívesen kényeztetik egymást is. A két pasis variáció szintúgy magában rejti a biszex lehetőségét, mert egy kiadós összegabalyodásban óhatatlanul szájközelbe kerül az a harmadiktól, ami addig csak a csajok csemegéje volt. Ott a lehetőség, ott a régi, régi kiváncsiság, hát miért ne. Ettől már csak egy lépés a négyes, hatos, nyolcas biszex fergeteg. Naja beszélni is más, meg csinálni is" – írta az igen tapasztaltnak tűnő Mátyás.

Ha megosztaná a témával kapcsolatos véleményét, tapasztalatát vagy kérdései vannak más témában, írjon a velvetszex@mail.index.hu e-mail címre, a szexológus válaszol.