Térdelt és szeretett a görög tengerparton? Vagy meghitt szeretkezésben volt része a horvát tengerpart egyik kempingjében? Esetleg Törökországban esett neki partnerének a tengerparti naplementét nézve? Megismerkedett a Francia Riviérán egy idegennel, és lefeküdt vele a tengerparton?

A szex a tengerparton, tengerben, óceánban, sátorban, parti hotelben feledhetetlenné teszik a nyaralást, pontosan annyira, mint a nyaralás alatt kapott ételmérgezések. Gyors, egyáltalán nem reprezentatív körkérdésünkből az is kiderült, hogy vannak olyanok, akik még a tengerparti nyaralás alatti maszturbálást is megjegyezték, annyira különleges élményt nyújtott a hotelszoba. Ha már csinálta tengerben, ahol mások is úszkáltak közben, vagy a homokos, kavicsos tengerparton, amit senkinek nem ajánl, esetleg a sziklákon, ahol mindenét feltörte a szikla, jelölje be a térképen, és írja meg – ez pont úgy fog kinézni, mint  a 444 Margitszigeti közösségi szextérképe. A legcélszerűbb az, ha odaírja ajánlja-e másoknak is azt a tengerpartot, ahol már csinálta, vagy épp ellenkezőleg, semmiképp ne menjen oda senki. Az is sokat segít, ha megírja, hol akadt kukkolója, hol volt a legjobb maszturbálni, este történt vagy fényes nappal, esetleg hajón/vízibiciklin/csónakon csinálta.

Ha nem kamuzik, és megírja az élményét, kiderülhet, melyik az a tengerpart, ami a legalkalmasabb a szexre. Kattintson a nagyobb térképhez ide, a szerkesztés gombra kattintva a bal oldalon máris beírhatja, mit csinált pontosan, a jelet ahogy a GPS-ben is kell szúrja le a helyszínre, kattintson rá, írja le, mi történt a tengerparton, majd mentse el.


Melyik tengerparton szexelt? térképet itt találja nagyban