A tökéletes testű és szépségű cybernők csak arra várnak, hogy mikor dughatnak. A monitor előtt ülő játékosok pedig választhatnak, orális, anális, hármas vagy fétisszexet óhajtanak látni a virtuális nőiktől, akiket nem csak nézhetnek szex közben, hanem érezhetnek is. Szexmozdulatokat is szimulálhatnak a játékosok.

Kiéhezett cybercsajok csak rád várnak! Full interaktív akciók! Játszd el az erotikus álmaid! Hardcore! – ilyen felhívással hirdetik a 3D-s interaktív szexjátékokat, amikkel tele az internet. Az ingyenesen letölthető próbaverziókra hamar rá lehet szokni. Annyiban élvezetesebb a pornónál, hogy a játékos maga instruálja, mi történjen a saját pornójában. Majd POV pornófilmszerűen élvezheti művét.

A pornós szimulációs játékoknak két fő jellemzőjük van, hogy interaktív és hogy POV módban lehet élvezni. Az interaktív szexvideók, mint például amilyen a LiveJasmin is, az internet létezése óta működnek: 1993 óta lehet instruálni a virtuális nőket sztriptízre, masztira, bármire. 2000 óta a POV forma is hódít, POV, azaz Point of View, amikor úgy láthatja a monitor előtt ülő, mintha vele történne. 2005-ben indultak el az első pornómegosztó oldalak, 2009 óta pedig már műpuncival és az ehhez szükséges képernyős (RealTouch) megoldással is élvezhetők a cybernők. A pornósok Oscarja, az AVN 2005 óta díjazza a legjobb virtuális pornósokat. A szexszimulációs játékosok legismertebb közösségi fórumán közel 250 000 regisztrált tag van, de például az AChat nevű játéknak már 680 000 regisztrált tagja van. A Sexgamesreport összeszedte a legnépszerűbb szexszimulációs játékok legújabb frissítéseit, ezen keresztül megismerhető, mit is takar a szex szimulációs játék.

SexVilla 1-2

A SexVilla játékban teherlift, graffitis fal, elhagyott garázs, raklapok és még zsákutca is választható a szex helyszínéül. Minden választható csaj elképeszteőn csinosnak van megrajzolva, szépek, és igen készségesek. Óriás nőt, és akár törpe nőt is választhat az, aki erre vágyik. A csajokat fel lehet öltöztetni mindenféle stílusú ékszerből lehet választani, vannak tetoválások és piercingek, felcsatolható dildók, szupernagy méretű farkak, választható a nyelv mérete és színe, anyajegyeket lehet a csajokra aggatni, ráadásul extra, hogy hatalmasra tudják nyitni a szájukat, ha kell az óriás méretű farokhoz. Tehát mindenki kiélheti a vágyát, az is, akinek az élet nem adott csak 15 centis farkat.

VRSexKit

A játékot piacra dobó Thrixxx cég egyedi a piacon abban, hogy spéci szexuális segédeszközöket tervez a 3D játékhoz. A technikai újításokban elég erősek: a VRSexKit játékban hangfelismerő program van, elég tehát szóban utasítani a cybernőt, hogy térdeljen és szeressen. Innen csak egy lépcső, hogy a játékos valamilyen szerkezettel érezzen is valamit. A cég a Fleshlight műpunci gyárral kifejlesztette a VStroker műpuncit. A segédeszközt USB-vel kell csatlakoztatni a géphez, és ahogyan használja a játékos, azaz ki-be dugja a farkát, abban az ütemben dugja a játékban látható férfi is a nőt. Ezzel sokkal közelebb hozva az élményt – de korántsem annyira, mint egy igazi nővel. A 3D nők pedig mindig szexéhesek, bármit lehet velük csinálni, és állandóan könyörögnek a szexért. A cég a Microsoft Kinecttel együtt folyamatosan fejleszti a szexszimulációs játékhoz használható eszközöket.  A szoftver egyáltalán nem olcsó, 1000-1500 dollárba kerül (223 910Ft - 335 865 Ft), így a valós piac leginkább a szexshopokra vagy más szexiparosokra szűkül, nem pedig a monitor előtt ülő recskabojok a célközönség.

3D Katie

Ultramagas minőségű grafika, animáció és hang az, amit a 3D Katie szexjáték kínál. A Bonetown és Bonecraft játékokban megismert karaker most nem lövöldöz, harcol és szexel, hanem csak szexel. Azt is úgy, ahogy a játékos akarja. Orális, vaginális és anális szexre vehető rá 3D Katie, akit POV módban láthat a monitor előtt ülő. Van lehetőség arra is, hogy harmadik személyként legyen jelen a szexben. Ez a játék is VStroker kompatibilis, tehát műpuncival összeköthető az élvezet, és abban a ritmusban dugja a cybernőt, ahogy a műpuncit. Egy, hathónapos és éves tagsággal használható a szoftver (20-tól 100 dollárig, azaz 4 474 Ft-tól 22 391 Ft-ig).

+1 VirtualFem

A VirtualFem szoftverrel virtuális csaja lehet, akikkel valós időben beszélgethet angolul. Olyan nőkkel, akik hús-vér nők. A VirtualFem nem sokban különbözik a LiveJasmintól, virtuális sztriptízre van lehetőség, de olyat is lehet tőlük kérni, hogy fürödjenek a kádban habok közt, vagy akár azt is, hogy főzzenek valamit tangában. A VirtualFem ugyan nem szimulációs játék, azonban a