18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Amiért jó a szabadban szexelni

2013.08.07. 21:01
A szabadtéri szex a változatos helyszínek miatt a legjobb, magába foglalja a lusta szeretkezés lehetőségét napozáskor, meztelen éjszakai fürdőzést, vízparti szexet, medencés szexet, sátras szexet, és még nevezetességek előtt is lehet próbálkozni. A helyszínek mellett a lebukás veszélye is izgalmat ad.

A nyarat mindenki a szabadban szereti tölteni, sokaknak a nyár a grillezésről, bográcsolásról szól a kertben, a délutáni, hétvégi strandolásról, biciklitúrákról a Balaton körül, kempingezésről a tengerparton, fesztiválokról, satöbbi. Ezek mind alkalmat adhatnak a szabadtéri szexre, például gyors menetre a kempingben, vagy orálra a tengerparti szikláknál.

Lusta, bágyadt szeretkezés a napon

A szabadtéri szex gyakori szexuális fantázia, az ebben rejlő izgalom a helyszínek változásában keresendő, és persze a lebukás veszélye is felnyomhatja az adrenalinszintet. Van, akinek pedig egyszerűen csak semmi más nem szórakoztató a többhektáros mezőn, csak a szex. Elképzelhető, hogy a napfény adta D-vitamin az oka, vagy egymás testének naptejjel kenegetése, hogy a vízparti vagy medence melletti napozás közben sokan megkívánják a szexet. A nap valamiért felkorbácsolja az érzékeket, a partner vízcsepekkel borított testének látványa, a napolajos bőre illata izgató lehet. Néhányan azt állítják, hogy az emberi test bioritmusa egyezik a napéval, mindenestre a hőmérséklet és a magas páratartalom elég bágyadttá teszik az embert a napon ahhoz, hogy igen lassú mozgásra legyen csak képes.

Vízparti, tengerparti szex, meztelen fürdőzés

Bőven akadnak olyan párok, akik a vízben borulnak egymásba, strandokon, tengerparton bújnak össze, jellemzően kétféle pózban. Az egyik, amikor a pasi áll a vízben, a nője pedig szemtől szemben ül rajta, karjával a férfi nyakát ölelve. A másik jellemző póz, amikor mindketten állnak a vízben, a férfi a nő háta mögött van szorosan, és félretolja a nője bikinialsóját. A vízben súlytalanok vagyunk, ezért könnyen kivitelezhető a szex – az óvszert viszont tönkreteszi a sós víz. Olyan vízben, amiben nem látni le egészen az aljáig, az említett szexpózok elég jól kivitelezhetők, de ezeket csak azoknak ajánljuk, akiket nem zavar, ha mindezt rengetegen látják. A kevésbé magamutogatók vízibiciklizéssel is összeköthetik a szexet, addig tekernek a vízben, ahol már nem úszkál senki, és egymásnak eshetnek, ahogyan jólesik. A víz felszínével is érdemes játszani, medencében jól megvalósítható az, hogy a lökések adta hullámok a csiklót izgassák.

A meztelen fürdőzés az egyik legtökéletesebb alkalom arra, hogy a több mint 30 fokos éjszakákat az ember túlélje, és természetesen szexre is alkalmas. A nagy melegben a lakásban kevesen akarnak egymáson izzadni, ez egész más a hűvös vízben vagy vízparton éjjel. A délegyházi tavak, a Velencei-tó, a Balaton bármelyik szabadstrandja is megteszi.

Eggyé válni a természettel a semmi közepén

A nyár szexi, a nyár éjszaka méginkább, így a nyaraláson túl is számtalan változatos helyszín akad a szexre. A legromantikusabb Ryan Gosling-filmben sincs olyan jelenet, hogy a szerelmesek a parton szeretkeznek nyári éjjel, miközben hullócsillagok cikáznak az égen. Pedig ez megtörténhet, pláne augusztusban, így egy ártalmatlannak induló hullócsillag-bámulás – akár a kocsi tetején ülve – is végződhet szexben. Erdőben, mezőn, sivatagban erősen feltörhet a boldog-vagyok-hogy-élek életérzés. A nyári záporok elől a sátor vagy egy fa adhat menedéket, és a friss levegőn energiával teli meghitt és hangulatos lehet a szex.

Híres helyen vagy nevezetesség előtt

Nem a Hősök terére vagy a Lánchídra kell azonnal gondolni, de például valamelyik barlang, valamelyik kisváros ma már romos vára, annak kertje alkalmas helyszín. Akármelyik országot is választja nyaralása helyszínéül, a helyi nevezetességeket nézheti más szemmel is: nyugodtan húzódjon be egy kapualjba kedvesével a nevezetesség előtt. Vagy a vágyott cél közbeni úton essenek egymásnak, valószínűleg lesznek mások is, akik ugyanezt teszik.

A szabadtéri szex fő hátránya, hogy mindenféle rovarok, bogarak főleg szúnyogok zavarhatják meg a mókát, de rengetegen vannak, akiket még se hangyacsípés, se szúnyogcsípés nem zavart meg. Az is hátránya, hogy a szexpózok igen behatároltak, akik annyira nem szeretnek vagy nem tudnak állva szexelni, vagy az ágy elhagyása okoz gondot, azok egész biztos nehézkesen gondolnak a szabadtéri szexre. Bármelyiket is válassza, az egész biztos, hogy maradandó élmény lesz. És különben is, bizonyított tény, hogy nyaraláskor mindenki többet szexel.