Tasha Reign pornószínésznő 15 pontos utasítása után összeszedtük azokat a szexpózokat, amikkel tutira mehet. Például abban a hátsó szexpózban, amiben mindketten az oldalukon fekszenek, tökéletes lehet az összhang: meghitt és romantikus, ugyanakkor kemény szex is lehet belőle.

Arra garanciát senki nem adhat, hogy az alábbi szexpózok bármelyikével azonnal a mennybe repítheti a nőt, és élete legnagyobb orgazmusát éli majd át. Az azonban valószínű, hogy életre szóló nyomot hagyhat, ha figyelmes lesz, és a pornóban látott szexpózok helyett bensőgésebb, intimebb együttlétre törekszik. Tasha Reign pornószínésznő 15 pontban szedte össze, hogyan kell jól megdugni egy nőt. A 15 pontból csak pár érinti magát a szexet, tanácsai szerint az előjátékra kell időt fordítani, fontos a szemkontaktus, a kommunikáció, és a legkedvezőbb szexpózok. Összeszedtük azokat a szexpózokat, amikben könnyű szavakat súgdosni a másik fülébe, amikben lehet egymás szemébe nézve egyszerre lihegni, és amikben a csikló és a hüvely egyszerre izgatható.

Előjátéknak 69

Az előjáték nemcsak azért fontos, hogy a nyalásért cserébe a nő térdeljen és szeressen, hanem mert a nő izgalmi görbéje egész más, mint a férfié. Amíg a férfi elég hamar eléri az izgalmi állapotot, és képes gyorsan elélvezni, a legtöbb nőnek ez időt igényel. Pláne az első alkalommal. A pettinghez a 69 kiváló lehet, már amennyiben nem okoz gondot egyszerre két dologra figyelni. A kölcsönös franciával könnyen egymásra lehet hangolódni, ráadásul 'a csináld azt velem, amit én veled' játékkal megtanulható, lassan, gyorsan, erősen vagy alig hozzáérve szereti a nő a nyelvcsapásokat.

Hátulról, mindenki az oldalán fekszik

Sok nő számára az az igazán élvezetes, ha a férfi a háta mögött van. Viszonylag sok nő ezt megalázónak tartja, úgyhogy eltalálni, hogy épp kivel van dolga, nem egyszerű. A hátsó szexpózok között is van olyan, ami elég intim, és ami közben lehet súgdolózni. Hátulról, de úgy, hogy mindketten az oldalukon fekszenek, még romantikus is tud lenni. A férfi feje a nő fejénél, a nő karja a férfi nyakán, és mindkét test szorosan összeér. Mellesleg ez James Deen egyik kedvenc szexpóza, amiben tényleg annyira megcsinálja a pornószínésznőket, hogy azok tényleg élvezik a szexet a kamera előtt.

Hátulról: a nő hason, a férfi rajta

Az a hátsó szexpóz is elég intim, amikor a nő a hasán fekszik, a férfi pedig teljes testével a nő hátán van. Ahhoz, hogy a szexpózban a nő csiklóját is izgassa, érdemes egy kispárnát is bevetni, ezzel megemelve a nő csípőjét. Tegye a kispárnát a nő medencéjéhez, ezzel megemelkedik a csípő, mélyebben tud behatolni, és hozzáfér a csiklójához is. Vagy a párna dörzsölése adja a csiklóizgatást, ez is egy lehetőség. A póz variálható összezárt vagy szétnyitott lábakkal. Ahhoz, hogy a szemkontaktus is valamennyire meglegyen, és egymás fülébe és suttoghassanak, fontos a megfelelő testmagasság.

Misszionárius póz

A misszionárius póz az abszolút alap szexpóz, a férfi a nőn, a nő a férfi alatt, egymás szemébe néznek mélyen, a nő átfonja a karját a férfi nyakán, lábait a férfi lábain, és kész is. Minden adott, lehet beszélgetni, egyszerre egymás szemébe nézve lihegni. Ennél intimebb póz kevés van, és olyan nagy erőnlétet sem igényel. Csak a ritmust kell eltalálni, azt pedig úgy a legegyszerűbb, ha egyik kezét a nő csípőjéhez teszi, és felveszi a ritmust.

Lovagló póz

A szemtől szemben pózban a nő kedvére irányíthat, de ez a lehetőség a férfi kezében is ott van: ha a nő seggére markol, irányíthat. A lovagló póz előnye, hogy széken, fotelben, kanapén, ágyon, bárhogy kivitelezhető, a látvány pedig magáért beszél.

Lótuszülésben

A keleti kultúrák a két test lótuszülésben pontosan olyan mint a gömb: tökéletes. A lótuszülésben a férfi és a nő is ugyanabban a pózban vannak, a lábaik egymás mögött, a teljes felsőtestük összeér. A szexpózban kivitelezhető akár az is, hogy a nő és a férfi nem mozognak egymáson, hanem a férfi a nőben van, aki képes a hüvelyizmaival csúcsra juttatni a férfit. De ez már a haladó fokozat. Első együttléthez is jó a lótuszülés, a két test megfelelően tud egymásra hangolódni. Szemkontaktus, csókolózás és egymás fülébe is lehet mocskos szavakat búgni.