A való életben is szenvedélyesebbnek tartják a vörös hajú nőket, mint a más hajszínnel rendelkező társaikat, nem csoda hát, hogy a pornóipar előszeretettel alkalmazza őket. Most összegyűjtöttük a tíz legnépszerűbb vörös szexmunkást, szavazzon a kedvencére, hogy kiderüljön, melyikük a legdögösebb a Velvet olvasói szerint!

Ki a legdögösebb?

A vörös hajú csajok az egyik legkeresettebbek a pornóipaban, mindenféle méretben és formában megtalálhatóak különböző produkciókban. Lehet belőlük diáklány, MILF, titkárnő vagy akár háziasszony, lassan népszerűbbek lesznek, mint a szőke szexmunkások.

A vörös haj szexszimbólummá varázsolja a nőket, szenvedélyesebbnek tartják őket az ágyban, és taplraesettebbnek az életben, mint más hajszínű társaikat. Sőt, ha megnézzük, a tekintetük is értelmesebbnek tűnik, mint egy átlag pornósé. Viszont vörös művésznő igen kevés akad a szakmában, úgyhogy a sikerre vágyó pornószínésznők leggyakrabban festékhez nyúlnak a cél érdekében. Az igazi vörösek egyik ismertetőjele a szeplő, no meg a punciszőr – ha épp van.

Most 10 vörös hajú pornóst sorakoztattunk fel galériánkban, ők a legkeresettebbek az iparban. A legismertebb közülük Faye Reagan, akinek nincsen szüksége trükkökhöz a kívánt szín érdekében, de Katja Kassint például már láthattuk filmekben szőkén, barnán és feketén is. A fotók megtekintése után szavazzon a kedvencére!