Pornósztár, cuki ázsiai lányok, szexológusok és önjelölt szexedukátorok mutatják meg a Youtube-on a helyes oráltechnikát, azaz azt, hogyan kell jól szájjal és kézzel kielégíteni a férfiakat. Vannak, akik répán vagy banánon mutatják meg tudásukat.

Többek közt szexológus, pornószínésznő és önjelölt szexedukátor is célként tűzte ki, hogy megtanítja a nőket térdelni és szeretni a Youtube-on. Répán és banánon tanítják a kíváncsi nőket, de van, aki meghatározhatatlan henger alakú ételt szopogat, és azzal magyarázza a helyes szívótechnikát. Mi azért mégiscsak azt ajánljuk, hogy fenntartással kezeljék az oktatást, az, hogy kinek, mi esik jól, mennyire erősen, gyengéden vagy mélyen szereti, egyetlen egy szexoktató videó sem tudja megmondani. Azt azért nagyon sajnáljuk, hogy ezt a műfajt itthon még senki nem kezdte el csinálni.

A Száj megmutatja, hogyan kell tisztességesen szívogatni

Nem igazán sikerült rájönni, hogy a száj tulajdonosa, Kitty Elavase mivel is foglalkozik, amiért úgy gondolta, tanítani kell a nőket. Mindenesetre a száját több mint négy percen át lehet csodálni. Arra sem sikerült rájönni, mit szopogat, ami igen undorítóan elolvad a szájában. Ennek a videónak van előzménye, ha ez nem lenne elég informatív.

A pornószínésznő banánon mutatja meg

Raylene, a pornószínésznő a következőt okítja a Youtube-on: ne használd a fogaid, használd nyugodtan a kezed is, és ügyelj arra, hogy elég nedves legyen a szád. Azt is elmondja, hogy a legjobb szexpóz arra, hogy megtanulja valaki a mélytorkozást, az a 69. Ő egyébként dildókon tanult mélytorkozni.

Úgy csináld, ahogy nyalókázol! – mondják az ázsiai lányok

Az alábbi videóban két ázsiai lány beszélget a szopásról, arra részletesen kitérnek, hogyan kell megbarátkozni a hímtaggal, például a teljes arcon végig kell gurítgatni.

A Cherry TV-ben csak beszélgetnek a témáról, mégis ez a leginformatívabb

Több nő is arról beszélget az egyébként kifejezetten pikáns témákat kibeszélő műsorban, hogy milyen a jó oráltechnika. Amíg a filmekben mutatott csók-kézimunka-nyalás-le-fel bólogatást látni, az egész jóval összetettebb – kezdik a beszélgetést. Az alábbi videóban szó esik a legfontosabbról, hogy nem a helyes technikán van a lényeg. Egyikük elmondja, hogy amíg az egyik pasi imádta, amit csinált vele, a másik megkérte, hogy ezt a technikát soha többet ne csinálja rajta.

A virágminták közt Tracey Cox szexoktató és író okosít

Tracey Cox íróként, és tévés szexoktatóként is ismert Nagy-Britanniában, tanácsát, hogy  mi a jó technika, szép díszletben mondja el szóban. A kézimunka és a helyes nyelvtechnika mellett a ritmus fontosságára hívja fel mindenki figyelmét.

+1 Jill McDevitt répán gyakoroltatja

A szexológus, Jill McDevitt Youtube-videócsatornáján az orálozáson kívül még pénisz süti sütését is meg lehet tanulni, de van kötőző lecke is. A répás oráloktatás legnagyobb sajnálatunkra eltűnt a Youtube-ról pár órája, de sejtésünk szerint ismét felteszik majd, hisz 2011 óta senkit nem zavart egészen idáig. Azért megmutatjuk, hogyan lehet répán szopni tanulni.