A We Vibe 3 csikló és G-pont vibrátor kifejezetten pároknak készült, használata kicsit bizarr: szex közben egyszerre van a nőben a vibrátor és a férfi is. A külsőre meglepően kicsi és szolidnak tűnő szerkezetet Franciska és Ádám nevű olvasónk tesztelte, egyikük tetszését sem nyerte el a kis lila szexuális segédeszköz. Azon túl, hogy a férfinak kényelmetlen érzés a hüvelyben a segédeszköz, még az is probléma, hogy mivel mindent stimulál egyszerre, a tesztalanynőnk túl hamar elélvezett.

"A We -Vibe 3 lila színű, és eddigi tapasztalataim alapján valamiért imádják ezt a színt használni a vibrátoroknál, pedig igazán adhatnának esélyt a többi színnek is. A formája teljesen rendben van, bár a pasim szerint olyan, mint valami fura műcsali, de ezen hamar túltettük magunkat. Két vége van, az egyik (kisebb felét) a puncimba kellett dugni, a másikat pedig a csiklóra helyezni, hogy szex közben stimulálja azt, ami miatt egyértelmű volt, hogy hamar vége lesz, mert egy nő ugye a csikló közvetlen izgatásától élvez el a leghamarabb" – írta a 27 éves Franciska, akinek a pasija fintorgott, hogy szex közben egy kütyüt is fognak használni. "Elmondása szerint olyan volt, mintha egy nőgyógyászati vizsgálat közben kellett volna belém tuszkolnia a farkát. Azt mondta, hogy annyira volt izgató, mintha közben a parlamenti közvetítést nézte volna."

A pasija, Ádám szerint az az alapvető gond a szerkezettel, hogy folyamatosan elmozdult szex közben. "Nagyon gyorsan kellemetlenné válik az eszköz jelenléte szex közben. Mondjuk én amúgy sem vagyok a farokgyűrűk meg a hasonlók híve, de ezt a kicsi, összevissza mozgó műanyagbaszt kizárólag szóló használatra ajánlanám a hölgyeknek" – írta a 32 éves férfi.

A pár teljesen szubjektív véleménye szerint inkább bezavart a szexbe, így soha többé nem fogják közösen használni. "Viszont igaza volt, egyedül sokkal jobb, mert egyszerre van bennem is valami, ami közben izgatja is a csiklómat, sőt mivel két vége van, így egyszerre két helyre is be lehet dugni. Vagyis a pároknak ajánlott vibrátor szerint totálisan megbukott a közös használatot illetően, viszont egyedüli használatra kiváló, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Főleg mert a kádban is lehet használni. Egyébként többféle rezgést is be lehet rajta állítani, de az összevissza, vagy az idióta ritmusok nekem nem jönnek be" – egészítette ki Franciska, aki a G-pont és csiklóizgató vibrátort egyenletesen vibrálja használta.